Telefondan SIMS 3 oynayanlar bakabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan SIMS 3 oynayanlar bakabilirmi ?
Arkadaşlar ben yeni başladım.Öncelikle oyunun amacı nedir ?
Ben araştırdm biraz evlenip çocuk falan yapılıyomuş. Ben evlendim ama nasıl çocuk yapılıyo ? :)

man20

man20

Üye
Telefonda oynamadım ama bilgisayarımda var. Öncelikle onları sürekli olarak konuştur ilişki düzeyleri sonlara doğru yaklaştıysa kiss seçeneği çıkar. Kiss'e tıklicaksın. öyle öyle yapacaksın sonra try for baby seçeneği çıkar sonrada 1 gün içinde çocuk belirir :) eğer bunuda anlamadıysan youtube'da araştır muhakkak bulursun bişiler :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
o şekilde seçenekler yokki :) ama öpme fln var WooHon diye bi seçenek var basınca yatak resmi cıkıyo sonrada ayakta öpüşüyolar yine :)

man20

man20

Üye
Hmm o zaman bilemicem :D çünkü cepte hiç oynamadım.

cyber

cyber

Üye
merak ettiniz şeye bak :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben cepten oynadım hiçbirsey anlamadım ve sildim oyunu tel için sıkıcı bir oyun bence

Symbianize

Symbianize

Üye
Sims in genel amacı bir aile kurup ev tasarlamak

aleranol

aleranol

Üye
evlenebiliyon ama ama velet yok :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya bu oyunu türkçe yapsalar süper olur :D

ismuail

ismuail

Üye
Nasıl bebek yapılıyo harbi ya

mert41994

mert41994

Üye
Bebek yapılmıyor.
Amaçları gerçekleştirdikten sonra bi anlamı kalmıyor

mert41994

mert41994

Üye
Bazı yerlerde yapıldığını okudum ama kimse Nasıl yapıldığını söylememiş

Valla çok uzun süre oynadım tüm upgrade'ler doldu ancak ben yapamadım. 2-3 kız arkadaşım vardı,
zaten oyunda belirtiyor bebek Sahibi olunmuyor diye

ismuail

ismuail

Üye
Valla çok uzun süre oynadım tüm upgrade'ler doldu ancak ben yapamadım. 2-3 kız arkadaşım vardı,
zaten oyunda belirtiyor bebek Sahibi olunmuyor diye

Oyun çok amaçsız bi hal aldı.yaşlanma ölme yok çocuk yok symbian 3te bu kadar olur artık.sanırım androidde falan varmış bebek falan.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben java olarak oynamıştı.5 kere evlendim.7 kere nişanladım.Aynı anda 5 kızla sevgili oldum :D Dün hd olanına başladım.şimdi herkes benden nefret ediyor.herkesin evine izinsiz girip tuvaletlerini kullanıyorum :d:

aykut_ozer

Üye
Bebek yapılmıyor.

yapiliyor sabretmeniz lazim 16. levele kadar gerisi kolay cok eglenceli oyun hatya bebegim yurumeye basladi 1 yasinda

- - - Eklendi - - -

Bebek yapılmıyor.

yapiliyor sabretmeniz lazim 16. levele kadar gerisi kolay cok eglenceli oyun hatya bebegim yurumeye basladi 1 yasinda

- - - Eklendi - - -

Bazı yerlerde yapıldığını okudum ama kimse Nasıl yapıldığını söylememiş

Bebek yapılmıyor.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
o değilde arabayı garaja koyunca beyaz görünüyo :D

bjkfatih07

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Nasıl levele bakabiliriz baya ilerlettimde açıklayabilir misin?
Çok bebek istiyomda.

Anil-D

Anil-D

Üye
lvl diye bisey yok benimde cocuk oldu evlendim

eh-işte

Üye
Nasıl bebek yapılıyo harbi ya

Bir insan seçiliyken başka bir insanın üstüne tıklayarak mor renkli bir butona basıyorsun. Bu işleme deva ederek ilişki seviyelerini arttırıyorsun.PARTNER olduklarında PROPOSE MARRIGE yani evlenme teklifi ediyorsun. Nişanlı olarak en üst seviyeye ulaşınca MARRIRED gibi tam hatırlayamadığım bi şey çıkıyor. Ona basarak evlendiriyorsun.Sonra eşya satılan yere giderek beşik alıyorsun . Üzerinde bulunan bebek yaratma butonuna basiyorsun. (insan yapma hakkın varsa. Buna yukarıdaki insan figürü olan yere basarak bakabilirsin) Bebek doğunca büyütmek istersen fırına basarak 5 lp ile doğum günü pastası yapıyorsun. Sonra bebeğe tıklayarak HAVA BHIRTDAY i seçiyorsun. İstersen ufaklık seviyesinden genç ssviyesine de öyle buyutebilirsin ama gençler için büyüme nasıl bilmiyorum.

Üst Alt