Telefondan Sıkıldım

Konu Sahibi
Telefondan Sıkıldım
Arkadaşlar sorun gayet açık ve net, s4 mini telefonum var inanilmaz sıkıldım arayuzunden telefonun batarya kotululugunden. Oyun oynuyorum hemen bitiyor
Sadece sorun o degil telefonu kullanmak istemiyorum o derece sıkıldım. Ne yapabilirim
Telefonum rootlu , rom root islerinden anlarım

cimbom04

Üye
rom root isindende anliyorsan cok ozgur bi isletim sistemini beyenmiyorsun size 2 tavsiyem ya isletim sistemini deyistir yada telefon kullanma

Konu Sahibi
rom root isindende anliyorsan cok ozgur bi isletim sistemini beyenmiyorsun size 2 tavsiyem ya isletim sistemini deyistir yada telefon kullanma
Yorum yapmak için yorum yapma kardeş
Sorunum belli onerin yoksa cevap yazmaz gecersin

cimbom04

Üye
onerim var kardes isletim sistemini degistir ios

Konu Sahibi
Arkadasim telefon alacak satacak durumda degilim
Bu eldekilerle ne yapariz diyorum.
Lutfen ios felan demeyin

aynen bende sıkıldım gerçekten bi fikri olan varmı

Tepkiler: baskahmet

turancen

Üye
Tavsiyem android 5 sürüm olanlardan yükle, hem biraz android 5 keyfi sürersin hemde görseli değişik olduğu için biraz daha götürür seni, s6 alsan bile yine sıkılacaksın çünkü yine aynı arayüz var

bir buçuk yıldır s2 kullanıyorum, bazen cm romlara geçiyorum bazen stok romlara böyle devam ediyorum ama telefondan sıkılmadım, çünkü android dünyası büyüktür sürekli yeni şeyler çıkıyor, son model telefon alsam bile tek oynayacağım oyun clash of clans dır o yüzden hiç değmez almaya

haklısın kardeşim sendemi cm12desin şuan

Konu Sahibi
Bende aynisini yapuyorum
Bazen cm bazen stock
Rom atmaktanda sıkılıyorum
Cm12 var 5.0 onun da gorseli iyi degil

Bunun bi çözümü yok. Bi yerden sonra sarmıyo. Bende sıkıldım benim kendi çözümüm bir sonraki telefonu farklı marka model almak

Tepkiler: baskahmet
Haklısınız Arkadaşlar İnsan Bir Süre Sonra Sıkılıyor Bunu Çözümü Eğer Paranız Varsa Farklı Bir Marka Model Almak Yok Benim Maddiyat Sıkıntılı Diyorsanız Benim Gibi Yapın Takasa Girin İnanın Çok Şey Fark Ediyor Üste Bazen Cüzzi Bir Miktar Para Alıyorum Bazen Veriyorum Sıkıldıkça Takaslıyorum Böylelikle Çok Çeşitli Cihazlar Hakkında Fikir Sahibi de Olmuş Oluyorum.

çok şükür s3 miniden hala sıkılmadım

Telefonla fazla uğraşmaktan vazgeç ve çevrene bak ihtiyacın olduğunda telefonunu kullan.

Tepkiler: Baranbaris
Şu ekrandan kim sıkılır

Tepkiler: Baranbaris, snapdroid ve B.A.R.O.N