Tavsiye Telefondan sanal kablosuz ağ kurmak?

Sponsorlu Bağlantılar

deepcash

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan sanal kablosuz ağ kurmak?
selam arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi telefondan sanal ağ kurarak telefonu modem gibi kullanmak istiyorum. İki bilgisayarı bu ağa bağlayarak LAN dan oyun oynamak mümkün mü? Nokia N8 kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

#joiku hotspot ile ağ kuruluyor fakat bilgisayarlar birbirini görüyor mu deneyemedim deneme fırsatı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
başka bir yolu da yok

Abstract_Loco

Üye
Ben n8 den iPod a net vermeye çalıştım onu bile yapamadım ya. Joikuspot çalışan bi sürüm bulamadım.

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
android ve win8'ler joikuspot'u görmüyo, bilgisayarın win8 ise uğraşmana bile değmez derim ben sana :)

Abstract_Loco

Üye
yok ipod görmüyo. Hatta görmesini geç telefon başlatılamadı diyo hep seferinde bağlantı adresini soruyo sonra başlamaya çalışıyo baslatılamadı diyo sonra.

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
yok ipod görmüyo. Hatta görmesini geç telefon başlatılamadı diyo hep seferinde bağlantı adresini soruyo sonra başlamaya çalışıyo baslatılamadı diyo sonra.
joikuspot başlatılamadı hatasını genelde mobil veri açıkken wifi açılmadığı durumlarda veriyodu yanlış hatırlamyosm son sürümü kurup mobil veri ve wifi açıkken bi daha denemeni tavsiye ederim, ayrıca android görmüyo joikuspot falan ios gibi kapalı kaynak kodlarına sahip bi işletim sistemi sanmıyorum ki görsün, yinede bi dene problem olursa elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım :)

Abstract_Loco

Üye
başkaları iosa bağlanıyo falan demişti ama bide dediğin şekilde deneyeyim bakalım inşallah olur :)

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
başkaları iosa bağlanıyo falan demişti ama bide dediğin şekilde deneyeyim bakalım inşallah olur :)
Mobil veriyi aç, wifiyide aç ama ordan bi yere bağlanma joikuspot olarak kendi modem benzeri bağlantı oluşturacak iosta görmesen bile win 7 bilgisayarım var onda kullanıyorum gerekli olduğu zaman :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Aynen pc görüyor sorunsuz (win8 veya altı)

deepcash

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda sıkıntı yok windowslarda . Android için bazı modellere hotspot için ayar yapıyorlar giriyor ama meşeakatli bi iş kesin sonucu yok ..

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Androidlerde yahut diğer mobil platformlarda sorun yaşanabilir doğrudur

Abstract_Loco

Üye
Mobil veriyi aç, wifiyide aç ama ordan bi yere bağlanma joikuspot olarak kendi modem benzeri bağlantı oluşturacak iosta görmesen bile win 7 bilgisayarım var onda kullanıyorum gerekli olduğu zaman :)

Eyvallah hocam wifi ile beraber açınca aslanlar gibi çalıştı maşallah teşekkür ederim :) ios görüyor bu arada bağlantıyı problem yaşamadım :)

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Abstract_Loco

deepcash

Üye
    Konu Sahibi
S^3 - [blstream] Ezspot Premium V1.00(48) Symbian^3 Unsigned Türkçe - Maxipda - MaxiCep

bu uygulamayı tavsiye ederim ama S^3 sistem içindir. Zamanında iki laptop arasında gblarca veriyi aktarmışlığım vardır kopma yaşamadım oyundan kastın tam olarak nedir bilmiyorum ama tel üzerinden ortalama sn de 2 mb veri aktarılabiliyor oyunun için yeterli mi sen karar ver

yardımın için teşekkürler deneyeceğim..oyun olarak battlefield vietnam yada counter strike gibilerinden bahsediyotdum belkide gta ıv olabilir

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Joiku spot sorunsız çalışıyor ancak android veya eski eifi si olan java telefonlar(Orn:C3) gormuyor onun dışınfa iPod lar ve iPhonelar da görüyor ama iki bilgisayarı LAN gibi bağlayabilecegini zannetmiyorum program telefonu tamamen bir modem gibi kullanmayacaktır.

Üst Alt