Telefondan Sahte Arama Nasıl Yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Telefondan Sahte Arama Nasıl Yapılır ?
Günümüzde akıllı telefonların artık günlük yaşantımızın en önemli parçası haline geldiği inkar edilemez bir gerçek. Sayısız özelliği tek bir ekran üzerinde bizlere sunabilen akıllı telefonlar yeri geliyor zor anlarımızda bizi birçok farklı durumdan kurtarabiliyor. Bunlardan en önemlisi de durmak istemediğiniz bir ortamdan çıkma konusunda telefonunuzun size yardımcı olması diyebiliriz.

Öncelikle durmak istemediğiniz ve en kısa sürede bulunduğunuz ortamı terk etmek istediğiniz zaman imdadınıza telefon yetişecektir. Bu gibi durumlarda sahte arama özelliğini kullanarak kendinize sahte arama yapabilir ve telefon çalıyor bahanesi ile bulunduğunuz ortamdan kalkarak uzaklaşabilirsiniz. Telefondan sahte arama yapmak için kullanılan en popüler uygulamalardan biri olan Fake Call sayesinde istediğiniz numaranın istediğiniz isim ile size çağrı yapmasını sağlayabilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip cihazlar için tıklayarak diğer taraftan Android işletim sistemine sahip cihazlar içinse tıklayarak Fake Call yani sahte arama yapma uygulamasını indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
 


Üst Alt