Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefondan mobil görünüme tekrar gecmek.
Sponsorlu Bağlantılar
ydgr4
Üye
Konu Sahibi
telefondan mobil görünüme tekrar gecmek.
telefondan siteye girerken masaüstü görünüme gec yazan yere tıkladım maxicep sitemizi kullanamıyorum telden cok yavas oluyor..tekrar mobil görünüme gecemiyorum nerden nasıl gececegim yardım edermisiniz? tesekkürler..
Haydar
Emekli Yönetici
Masaüstü görünümünde foruma gir en alta in orda maxicep yazan bi kutucuk var oraya tıkla mobile light ye tıkla olur
telefondan siteye girerken masaüstü görünüme gec yazan yere tıkladım maxicep sitemizi kullanamıyorum telden cok yavas oluyor..tekrar mobil görünüme gecemiyorum nerden nasıl gececegim yardım edermisiniz? tesekkürler..
Kardeşim iLk Önce Sitede Forum Moduna qeç . Ondan Sonra Googleye qir , googledeyken En aLttan Mobil ve KLasik Diye YazıLar Var MobiLi Seç Ondan Sonra Aramaya Maxi#Reklam - Mesajı Rapor Edin# Yaz iLk Adrese TıkLa mobiL modundan qirersin Ben öyLe Yapıyordum Dene oLur Yada oLmazSa yazarSın Buraya. Bu arada İnternet Paketin Az ise UCweb yada Opera Mini kuLLan FazLa Mb qitmiyor
KoLay qeLsin İyi ForumLar ...
tempestshine
Üye
En altta kutucuk var.Mobile light ve masaüstü sürümü diye oradan ayarla.
ydgr4
Üye
Konu Sahibi
tamam arkadaslar asagıdaki küçük maxicep yazanı mobile cevirdim sükür oldu...