telefondan mobil görünüme tekrar gecmek.

Sponsorlu Bağlantılar

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
telefondan mobil görünüme tekrar gecmek.
telefondan siteye girerken masaüstü görünüme gec yazan yere tıkladım maxicep sitemizi kullanamıyorum telden cok yavas oluyor..tekrar mobil görünüme gecemiyorum nerden nasıl gececegim yardım edermisiniz? tesekkürler..

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Masaüstü görünümünde foruma gir en alta in orda maxicep yazan bi kutucuk var oraya tıkla mobile light ye tıkla olur

• Beğen
Tepkiler: ydgr4

Hasan

Üye
gizlilik verilerini sil

Örn. Çerezler

marist

marist

Üye
telefondan siteye girerken masaüstü görünüme gec yazan yere tıkladım maxicep sitemizi kullanamıyorum telden cok yavas oluyor..tekrar mobil görünüme gecemiyorum nerden nasıl gececegim yardım edermisiniz? tesekkürler..

Kardeşim iLk Önce Sitede Forum Moduna qeç . Ondan Sonra Googleye qir , googledeyken En aLttan Mobil ve KLasik Diye YazıLar Var MobiLi Seç Ondan Sonra Aramaya Maxi#Reklam - Mesajı Rapor Edin# Yaz iLk Adrese TıkLa mobiL modundan qirersin Ben öyLe Yapıyordum Dene oLur Yada oLmazSa yazarSın Buraya. Bu arada İnternet Paketin Az ise UCweb yada Opera Mini kuLLan FazLa Mb qitmiyor :oke:

KoLay qeLsin İyi ForumLar ...

tempestshine

tempestshine

Üye
En altta kutucuk var.Mobile light ve masaüstü sürümü diye oradan ayarla.

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaslar asagıdaki küçük maxicep yazanı mobile cevirdim sükür oldu...

---------- Eklendi @ 15:33:43 ---------- Yazıldı @ 15:33:22 ----------

Masaüstü görünümünde foruma gir en alta in orda maxicep yazan bi kutucuk var oraya tıkla mobile light ye tıkla olur
tesekkürler...

marist

marist

Üye
Sorun ÇözüLmüştür . :locked: PLs :ok2:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tamam arkadaslar asagıdaki küçük maxicep yazanı mobile cevirdim sükür oldu...

---------- Eklendi @ 15:33:43 ---------- Yazıldı @ 15:33:22 ----------

tesekkürler...

eyvallah ne demek :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:oke: Sorun çözülmüş. Keyifli vakitler. :locked:

Üst Alt