telefondan kameraları izleme konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

fafii

Üye
    Konu Sahibi
telefondan kameraları izleme konusunda yardım
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşlar samsung galaxy s3 aldım ve atölyemdeki kameraları telefonumdan da izlemek istiyorum bunun için telefona vmeye diye bi program kurdum ancak "device name,address,port,user name,password" yazan yerlere ne gireceğimi veya bunları nereden bulacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Hocam gerek yok prgram kurmaya oncelikle sen iş yerinde kameraları normal şekilde pcden adres satırına yerel ağ adresini yazarak izliyebiliyomusun(192.168.2.13gibi yani)

fafii

Üye
    Konu Sahibi
dvr player diye bir program aracılığıyla izliyorum. yerel ağ adresini yazarak izleme konusunda bir bilgiye sahip değilim anlayamadım yani ne demek istediğini biraz daha açarak anlatabilirsen sevinirim

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Hocam bu ara mobılden yazıyom cok uzun bır makale yazmam lazım aslında kısaca bılgılendırmeye çalışim
Dvr player dedığine gore coklu kamera sisteminden bahsedıyoz o programın menusunden network kısmından kullandığı ip adresıni bır kenara kaydet o ip adresini adres satırına dırek yazarakta izleyebılirsin bu dediğimi yap mesaj at devamını anltcam evden işten cepten baska herhangı bır bılgisayrdan nasıl izlersin hepsını anlatcam

fafii

Üye
    Konu Sahibi
hocam valla dediğin yerde sadece "net protocol,socket port, http server port yazan yerler var ama ip numarası yazmıyor hiçbirinin karşısında

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Net protocol secenegınde ip adresi ip (internet protocol) demek zaten

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Söyle yapalım Kullandığın ağda kablosuz varsa telden fing programını indirip kur ağı tarat kameranın veya dvr cihazının markasına ait olan ip yi dene

fafii

Üye
    Konu Sahibi
Net protocol seçeneğinde sadece 80 yazıyodu dediğin programı indirdim kameranın ip sini girdim boş bi sayfa çıktı sadece "to enable control work: tools->internet options->security->custom level Reset to: Low or download" diye bi yazı var

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Şu şekilde gir diyelimki kameranın ipsi 192.168.1.23 sen pcden veya telden (tabi kameralarla aynı ağda olman lazım aynı modemden internet kullanıyor olman lazım) adres satırına 192.168.1.23:23 şeklinde gir tabi bu örnek sen ordaki ip leri gircen eğer 80 portundan yonlendirme yapılmişsa 192.168.1.80:23 şeklinde gir sonuçlarına gore herhangi bi yerden nasıl izlersin onuda anlatcam bide o programdan kameranın ip adresine tıkla alt seceneklerden scan servıse yap sonucları beklıyorum

fafii

Üye
    Konu Sahibi
yine hiçbi şekilde bağlanamadım
scan servıse yaptım sonuçlar:
80 http
135 msrpc
139 netbios-ssn
445 microsoft-ds
yanlız belki ilgisi vardır diye düşündüğüm bişey daha var kameraların ve izlediğimiz programın kurulduğu sırada kullandığımız modemi kullanmıyoruz şuan ondan bi sorun çıkar mı?

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
İzledinmi

kturan24

Üye
Merhaba dvr bağlı olduğu modeme mobil portunun açılması gerekiyor,daha sonra bağlantı yapmak istediğiniz cihaza mobil portu ile birlikte girş yapbilrsin,bu işleler için 11818-11820 teknolji hattı da bu tip problelrle ilgli yardımcı oluyor