Telefondan anlayan gelsin bi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guns N' Roses

Guns N' Roses

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan anlayan gelsin bi :D
Arkadaşlar ben yeni telefon alıcam fakat istediğim özlliklerdeki telefon nedir sizce? istediğim telefondan facebook sohbet vb. ye girilmeli ve youtubede video izlenmeli ve çok hızlı olmalı,diğer telefonlar gibi iki saatte girmemeli... iphone gibi pahalı olmayan ve kullanışlı olan tavsiye edebilceğiniz bi telefon varmı??

futbol123

futbol123

Üye
samsung gio tabiki o fiyata alınabilecek en kral telefon

kcsoft

kcsoft

Üye
Huawei ideos x5 var 500-600 arası fiyatlarda bunu araştırabilirsin

mstf_l

mstf_l

Üye
fiyat soylememissin arkadas o fiyata en iyi telefon diyor
O dedigin seyleri 300tl ye alcagın bir lg optimus me cok rahat yapar kardes

Guns N' Roses

Guns N' Roses

Üye
    Konu Sahibi
samsung hoşuma gitti saol dostum.. :) fiyatına göre güzel telefon :) huawei bilinmedik marka ya.. ben nokia,samsung yada lg düşünüyorum ama yinede saol

----------Eklendi @ 18:09:36 ---------- Yazıldı @ 18:08:42 ----------

kardes 500-600-700 tl fiyatlarında

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
C6-01 e de bak.. ;)

EFECEL

EFECEL

Üye
huawei bilinmedik marka diyip sokağa para atma huawei modem/server/router vb her türlü şeyi yapmakta olan çok büyük bir dünya devidir ayrıca türkiyedede 3g modemleri ve t10,t20 cihazlarını üretmektedir eğer üstünde marka yazsın istiyosan bu özelliklerdeki bir telefonu 1000 liradan aşağı bulamazsın benden söylemesi

icais

icais

Üye
samsung galaxy ace al derim oldukça iyi bir tel ama flash yok onuda puffinle hallediliyor.. ve gameloft oyunlarıda oynucam ben dersen +1ghz işlemcili bir tel al derim bunda 800mhz :(

61semih

61semih

Üye
galaxy gio dostum ben kullanıyorum senınde aradıgından fazlası var bu telefonda feysten vıdeo sohbet programı orjnal facebook uygulamasında var bunun aynında feys msn vb gbı hesaplarını aynı anda acmana yarayan programlarda var.teelefonun hızı cok iyi ınternet performansıda cok iyi bu fiyat aralıgında bence en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt