telefondan anlayan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The CoRRe

The CoRRe

Üye
    Konu Sahibi
telefondan anlayan arkadaşlar
5310 xpress music telefonum var abim teli kolanın içine düşürdü tabi hasar gören ekran ile kamera ve ses açma tuşu oldu sizce ses açma kapama tuşunu yaparlarmı??

benhjk

benhjk

Üye
belki telefonunun içinde hala su kalmış olabilir. pirinç dolu bir kavanozda telefonunu 1 gün bekletirsen içindeki suyu pirinçlerin aldığı rivayeti var bi dene istersen

eQooo

eQooo

Üye
hiç ğraşmadan garantiye gönder...temizlesin versinler...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pirinç mantıklı geldi ama garantiye vermen daha garanti olur...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
    Konu Sahibi
acaba kullanıcı hatalarından dolayı garanti kapsamına girermi??

mami24

mami24

Üye
gönder garantiye

The CoRRe

The CoRRe

Üye
    Konu Sahibi
telefonu tamirciye götürdüm telefonu temizledi ama babam götürdüğü için benimde babamında bir bilgisi yok ses açma kapama tuşu ile ilgili bir bilgi vermemiş telefoncu babama

serkan-55

serkan-55

Üye
sıvı gören hiçbir elektironik garanti kapsamına girmezdiye biliyorum o işler piriçle fasulye ile olmaz egerki kısa devre yapıp bir yerini yakmamışsan sıvıyı gidermek içinde kontak sıprey var oksiti temizler saygılar....

orijinjr

Üye
garantiye yollama boşuna nokia tlfonların içinde gizli bir şerit war su deydiği an renk değiştiriyor anlarlarsa boşuna göndermiş olursun
koy pirince pilav yap :D:D:D tlfonculardan yardım iste

sedatgull

Üye
dostum senin telide galatasaray gibi pirince değil tahıl ambarına koysan nafile geçici bir tamırciye yaptır 3-5 gün çalışıyor o arada sat gitsin hep işportacılar bizi kazıklıycak değil ya

korsantv94

korsantv94

Üye
garantiye yollama boşuna nokia tlfonların içinde gizli bir şerit war su deydiği an renk değiştiriyor anlarlarsa boşuna göndermiş olursun
koy pirince pilav yap :D:D:D tlfonculardan yardım iste
O işin şkası ama gerçekten pirinç işe yarıyor...eğer devrelerde yanma olmamışsa çalışır.....:islik:islik

serkan-55

serkan-55

Üye
arkadaşım deverede yanık olmasada sıvı gören telefon oksit yapar belli süre sonra tuşlar basmaz şebeke cekmez bunun gibi bir çok sorunla karşı karşıya kalırsın bu işe pilavlık pirinç ne yapsın
ama oksit çözen sipreyler var işe yarar.
birde telefonları suya düşürenler bataryalarını hemen cıkartmıyorlar buda parcaların yanmasına sebep oluyor.

Mebuchadnezzar

Üye
Pirinç işe yarıyo telefonun içindeki nem'i çekip alıyor pirinç ama bu yöntemin işe yaramasi için telefon sıvıya düşer düşmez bataryayi çıkartıp hiç açmamak lazım benim eski telefonda oldu denedim bi sorun olmadı. Telefonu tamire vereceksen her tamirciye verme şerefsizler içindeki orjinal parçayı alıp yerine çin yapımı parça takıyo

projearge2

projearge2

Üye
burada olsa hallederdik

The CoRRe

The CoRRe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu yaptırdım artık eskisi gibi çalışıyo artık:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt