telefondaki virus

Sponsorlu Bağlantılar

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki virus
Android telefonumda antivirus programi var ama bu aralar takilmalar falan oluyo telefonumda virusmu var yoksa indirdigim uygulamalardanmi oluyo ve eger virus varsa nasil temizleyebilirim yardimci olun lutfen

KimHyuna

KimHyuna

Üye
kullandığınız telefon samsung ya çok doldurmuşsundur yada herzmanki gibi samsung hızlandırma yontemi wipe data factıry reset yapamnız gerkerir

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Sagolda onu nasil yapcaz

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Sagolda onu nasil yapcaz

Uyarıyım İlk Olarak: İşlem Sonucu Telefon Daki Her bilgi en ufak detay sıfırlanıyor cihaz aldığınız ilk güne dönmüş oluyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

yazılı anlatıım :
+cihazınız daki tüm bilgileri kopyalyın sd cartınıza !!
+telefonu kapatın
+aynı anda hem güç (Power) hmede ses açma butanuna vasılı tutun değişik bir ekran gelicek
+ses açma kısma tuşları ile wipe kısmına gelin güç tuşu na bi kere basıp seçin
+gelen yerde yes yazızsına ini ve seçin
+işlem bitikten sonra reboot u seçin

cihazınız ilk güen döndü

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Tamam
Baktimda bana olmaz heralde bu cunku ben telefona yeni imei attirdim eger fabrika ayarlarina dondurursem imeide gider yinede sagol

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Tamam
Baktimda bana olmaz heralde bu cunku ben telefona yeni imei attirdim eger fabrika ayarlarina dondurursem imeide gider yinede sagol

rica ederim bir sor araştır çakam imei den de kaynakalnıyor olabilir

Innovation Pork

Üye
Antivirüs dediğin programın kendisi virüs.

Innovation Pork

Üye
yanlış yönlendirmeyin, adı sanı duyulmamış şeyler yüklemişsen o senin sorunun..

Afedersiniz konuyu okumadınız sanırım arkadaş antivirüs programı kurmuş cihaza telefon kısmından Android kullanmadığınız belli, androidde böyle programlar kasma, yavaşlatma yapar ve hiçbir işe yaramazlar.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Afedersiniz konuyu okumadınız sanırım arkadaş antivirüs programı kurmuş cihaza telefon kısmından Android kullanmadığınız belli, androidde böyle programlar kasma, yavaşlatma yapar ve hiçbir işe yaramazlar.
senin yakıştırman doğru benim ki mi yanlış :ehe
antivirüs = virüs diyorsun, önce virüsün tanımına bir bakalım..

Innovation Pork

Üye

Doğru ya yakıştırılabilecek bir tarafınız yokmuş, özür dilerim :oke:

Sen sanırım bunu kaspersky filan zannettin burası Android Genel ,Android'de antivirüs muhabbeti şehir efsanesinden ibarettir çok istiyorsan sen kurabilirsin.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaşın yapması gereken tek şey hemen o antivirüs uygulamasını kaldırmak :=) sözde sürekli tarama yaptığı için cihaz kasıyordur.ondan kurtul gitsin

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Innovation Pork
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Doğru ya yakıştırılabilecek bir tarafınız yokmuş, özür dilerim :oke:

Sen sanırım bunu kaspersky filan zannettin burası Android Genel ,Android'de antivirüs muhabbeti şehir efsanesinden ibarettir çok istiyorsan sen kurabilirsin.
kurup kurmamak değil, sen kastıran birşeye virüs gözüyle bakıyorsun üstteki yorumdan belli onun için, uzun zamandırda android kullandım telefon kısmında yazıp yazmaması önemli değil :)
antivirüsün arkaplanda çalışan işlemleri vardır bu şekilde oluncada telefonda yapılan işlemlerde gecikme yaşanır çünkü o işlemi o program incelemektedir, konu sahibide ister kaldırır ister durur ama bu virüs olduğu yada olmadığı anlamına gelmez, yabancı şeyler bilinmeyrn şeyler yüklenmemişse virüs yoktur

mabdussamed

mabdussamed

Üye
şahsen kullandığı tabir pekte yanlış sayılmaz.bir cihaza antivirüs kurulacağına içi virüsle doldurulsun daha az kasar :D

Innovation Pork

Üye
kurup kurmamak değil, sen kastıran birşeye virüs gözüyle bakıyorsun üstteki yorumdan belli onun için, uzun zamandırda android kullandım telefon kısmında yazıp yazmaması önemli değil :)
antivirüsün arkaplanda çalışan işlemleri vardır bu şekilde oluncada telefonda yapılan işlemlerde gecikme yaşanır çünkü o işlemi o program incelemektedir, konu sahibide ister kaldırır ister durur ama bu virüs olduğu yada olmadığı anlamına gelmez, yabancı şeyler bilinmeyrn şeyler yüklenmemişse virüs yoktur

Dostum gözlerin görmüyor heralde bir doktora görün, ben virüsten kaynaklıdır demedim. Kastıran veya yavaşlatan şey her ne ise sözde antivirüs programından kaynaklanmaktadır dedim. Birde bilmediğin şeyleri indirme demişsin Allah aşkına torrent mi indirecek mobil işletim sistemi bu virüs felan olmaz ha clean master tarzı saçma sapan programları yüklemiştir veya kullandığı cihaz Samsung'un giriş seviyesidir kronik touchwiz kasma sorunu yaşar konu sahibi belirtmiş antivirüs programı kurulu diye hiçbir işe yaramıyor ve gereksiz yere de sistemi yoruyor ben bilgisayarda bile zorunda kalmadıkça Antivirüs kullanmıyorum. Virüsü ortaya yayan da antivirüs firmaları zaten virüs olacak ki para kazansınlar ;)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
herkes nasıl kullanırsa artık o beni alakadar etmez konu sahibi kararını versin, ister silsin ister dursun

RagnarLothbrook

Üye
Benim telefonumda antivirüs yok virüs alıp almadığını ancak donma ile mi anlarız?

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Bence oyle istersen cm antivirusu indirip tarama yaptir

Takipçi Satın Al

Üst Alt