Sagolda onu nasil yapcaz
Tamam
Baktimda bana olmaz heralde bu cunku ben telefona yeni imei attirdim eger fabrika ayarlarina dondurursem imeide gider yinede sagol
yanlış yönlendirmeyin, adı sanı duyulmamış şeyler yüklemişsen o senin sorunun..Antivirüs dediğin programın kendisi virüs.
yanlış yönlendirmeyin, adı sanı duyulmamış şeyler yüklemişsen o senin sorunun..
senin yakıştırman doğru benim ki mi yanlışAfedersiniz konuyu okumadınız sanırım arkadaş antivirüs programı kurmuş cihaza telefon kısmından Android kullanmadığınız belli, androidde böyle programlar kasma, yavaşlatma yapar ve hiçbir işe yaramazlar.

senin yakıştırman doğru benim ki mi yanlış
antivirüs = virüs diyorsun, önce virüsün tanımına bir bakalım..

kurup kurmamak değil, sen kastıran birşeye virüs gözüyle bakıyorsun üstteki yorumdan belli onun için, uzun zamandırda android kullandım telefon kısmında yazıp yazmaması önemli değilDoğru ya yakıştırılabilecek bir tarafınız yokmuş, özür dilerim
Sen sanırım bunu kaspersky filan zannettin burası Android Genel ,Android'de antivirüs muhabbeti şehir efsanesinden ibarettir çok istiyorsan sen kurabilirsin.

şahsen kullandığı tabir pekte yanlış sayılmaz.bir cihaza antivirüs kurulacağına içi virüsle doldurulsun daha az kasarsenin yakıştırman doğru benim ki mi yanlış
antivirüs = virüs diyorsun, önce virüsün tanımına bir bakalım..

kurup kurmamak değil, sen kastıran birşeye virüs gözüyle bakıyorsun üstteki yorumdan belli onun için, uzun zamandırda android kullandım telefon kısmında yazıp yazmaması önemli değil
antivirüsün arkaplanda çalışan işlemleri vardır bu şekilde oluncada telefonda yapılan işlemlerde gecikme yaşanır çünkü o işlemi o program incelemektedir, konu sahibide ister kaldırır ister durur ama bu virüs olduğu yada olmadığı anlamına gelmez, yabancı şeyler bilinmeyrn şeyler yüklenmemişse virüs yoktur