telefonda online oyun oynamak

xarr

Üye
artık cepte metin2 ama sadece iphoneden ilgilenen eklesın

Resimler Birazdan Görünce Ağızınız açık kalcak

00cengiz

Üye
Bubba yı İndirmedim Br Türlü .Jar Halini Bulduysanız Verirmisinz Arkadaşlar Link . ?

Heroata

Üye
elimde.benqe72.var.tibiame.hafıza.yetmiyor.h.kartina.da.telden.yuklenmiyor.
he.bir.de.e72.de.boşluk.bırakamıyorum

SHS

Üye
telden online oyun oynamadım, oynamam, önermem, sırf zarar

war tabi

Yokmu ya oyun online bir de 240*320 oyunları yokmu

Heroata

Üye
bende BenQ E72 kullanıcısıyım ve bobba.sis var sadece bobba.jar yada bobba.cab olsa neyse ama lütfen yardım düzgün bi oyun ONLİNE

00cengiz

Üye
Bu Konuda Çeşitli Çalışmalar, Oyunlar Var, Aklıma Gelince Ben Sana Özel Mesaj Atarim

yaa benim telim 5800 güzel online oyun söylermisıniz lütfen

suprose

Üye
ofm oynayabilirsin futbol menajerlik oyunu mobil versiyonu mevcut telefondan internete girip oynayabilirsin. İphone sahipler ofm uygulamasını indirip de girebilir

- - - Eklendi - - -

veya goalunited

alexseho

Üye
arkadaşlar hiç böyle şeylerle uğraşmayın.kısası var çünkü adım adım anlatıyorum: 1_ilk olarak klosor seceneklerinde görünüm menüsüne glin orda dosya uzantılarını gizle diye bir seçenek var orda tik varsa kaldırın ve tamama basın ve çıkın.(eğer tik yoksa ellemeyin) 2_eger indırdiniz oyunu teliniz desteklemese uzantısını degişmek yeter nasıl olsa içindeki içerik aynı, şimdi kendi telimden örnek veriyorum_benim tel jar uzantılarını desteklemekte şimdi diyelim usd uzantılı bir dosya uzantı gizlemeyi kapadımız için .exe .bin gibi uzantıları görürüz.daha sonra oyun dosyasına sag tık ve adlandır diyoruz .usd yazıyor diyelim sonunda benim tel java destekli oldugu için sonunu .jar yapıyorum ve enter hata çıkarsa evet diyin ve telefonunuza atın keyfini çıkarın...(arkadaşlar bu yöntem her dosyada çalışck diye bişi yok ama bnim dendimlerde oldu kg) teşekkür yeter ellerim agırdı telden yazdm..

gs6128

Üye
http://warkingdoms.com/?ref=invite&inviter=wk3._2782

benim tel samsung s5233w buna uygun online oyun var mı jar destekliyor

tahakrky

Üye
tibiame war onu indirip oynayabilirsin