Telefonda net film izleme

tragedie

Emekli Yönetici
acaba sony 810i mp4 oynatıyormu benim fazla bilgim yok bu konuda paylaşım için teşekkür bu arada

aLLbiNo

Üye
Biliodum Ama Yinede SaoL

Mühim olan mp4'ü destekliyomu 3110c onu desen teşekür ederdik

arkadaşlar ben filimi çeviriyom ama bir saatlik filmi beşdakayapıyo yardımcıolursanız sevinirim

smart movie diye süper bi program var onu indirin avi formatında harika ses ve kalitesi var

Arkadaşlar java tellerle bu işler zor vede imkansız olur bazen oyun ve nette sorf konusunda başarilı java teller.fakat daha kapsamli şeyler istıyosaniz symbian tel oneririm.ornek n82 coreplayer var tum dosya formatlarını destekliyo ekran boyutuda onemli degil yeterki dosya olsun aç ve izle hepsi bu

evilboy3

Üye
dostum saolda bunu bilmeyen olmycnı snmıyrm

teşekkürler ben bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum

Arkadaşlar benim telefonum sony ericsson t700 ben bundan nasıl film seyredebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefonum sonx ericsson t700. Telefon cok güzel ama nasıl TV seyredebilirim.

--------------- Ekleme ---------------

Sony ericsson t700 telefonum. Ben bu telefondan nasıl tv seyredebilirim yada nasıl film atabilirim.

5800 da film izlemek istiyorum biri bana yardım etsin hiçbişiden anlamıyrm yol gösterebilecek bi babayiğit yok mu yha...

teşş..... de telefon desteklemiyr mp4 ü o zaman ne olacak

gobbels

Üye
Arkadaşlar Total video converter'a türkçe yama yaptım ama çokda iyi değil yarısından fazlası türkçe profesyonellere özel ince ayar bölümleri çoğunlukla türkçe.
site benim paylaşımlar benim iki tane var zaten
İsteyenler indirebilir.

TRash*

Üye
e 71 için nasıl film çevirebiliriz?

dvd videodoft un 3gp converter i süper ya nerdeyse HD kalitesinde izleyebiliom )))

mpeg kalitesinde ve sesleri mp3 e ayarla tamamdır