telefonda kablosuz fare veya klavye kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

maxiplustr

Üye
    Konu Sahibi
telefonda kablosuz fare veya klavye kullanmak
mümkünmü sizce bluetooth ile

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bluetootu bilmeme ama otg portu ile mümkün

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bir cihaz teleofunu ona bağliyorsin onun üzerinde pek çok usb girişi kulaklık hdmi girişi flan oluyor ama kullana bilmen için telefonunun otg desteklemesi lazım

maxiplustr

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın :) peki nerden bulabilirim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefon modelinle birlikte google amcaya sor o sana bulur :)

maxiplustr

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rica ederim :)

fingerback5

fingerback5

Üye
O teknolojiye batarya dayanmaz :D otg kablosuyla yap ve kablosuz klavye ve mouse kullan ayni sey oluyor.

-Emre

-Emre

Üye
Maxiplus 5te olduğunu sanmıyorum ama bir dene. Sadece kablo ile olmazsa bir usb hub al ve ayrı güç kaynağı ile dene. Kendi kullandığım semayi Upload edebilirim

blacktalon

blacktalon

Üye
otg desteği varsa engel olan bişey olmaması lazım zaten fare ve klavyede pil var güç ordan geliyor

u_cosar

u_cosar

Üye
otg kablo ile mümkün Galaxy S2 de ben denedim şahsen

ozakin70

ozakin70

Üye
Bluetoot ile de mumkun s3 ve s4te denendi

blacktalon

blacktalon

Üye
bluetooth için de otg gerek onun usb aparatı takılmalı

-Emre

-Emre

Üye

Hayır bluetooth ile ayrı bi aparata gerek yok. Ama eger bilgisayar klavyesi içinse gerek var. Ayrıca klavyede veya farede pil olsa bile telefon güç vermiyorsa o aparat için ayrı güç kaynağı gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye

Nette biraz arastir ben kullandim diyorum yalan borcumuz mu var kardesim wirelles ve bluetootlu mouselarla da baglanilabilir otg olanlarda usbsizlerde kullanilir yani

-Emre

-Emre

Üye

Nette biraz arastir ben kullandim diyorum yalan borcumuz mu var kardesim wirelles ve bluetootlu mouselarla da baglanilabilir otg olanlarda usbsizlerde kullanilir yani

Arkadaş bluetooth fare ile kablosuz farenin farkını bilmiyor da ondan

aleranol

aleranol

Üye
Onu bunu bilmem de bugün orjinal romda yaptığım otg güç denemesinde gücünü usbden alan 2 hoparlör+ orta boy fare+32gb flaş disk+htc Explorer bağladım ve hoparlörden müzik dinlerken fareyle flaş diskten htc explorera dosya atarken exploreri şarj ettim :D
Birde voltaji az daha arttirsam kimbilir neler yaparım :D

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
telefoncudan 5 tl aldığım otg kablasu ile denedim bende çalışmıştı s3 de denedim bağzı telefonlar otg kablosunu görmüyor örneğin galaxy w

blacktalon

blacktalon

Üye
evet orada bir hata olmuş benim kastım kablosuzdu akşam 2.5 saat uyku ile yazdığımdan oldu :)