FenerbahceMKA
Üye
Telefoncuların yaptığı büyük TELEFON HATALARI
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce n96 almyı kafaya takmıştım ve dayımda bana yurt dışndan (finlandiyadan) özel üretim bir N96 getirmişti ben özel üretim olduğunu bilmiyordum.Bu modelin adı N96 Black'mış ve bunu neredeyse hiç bir telefoncu bilmiyor bana çin malı felan dediler ve bende bu yüzden üzülmüştüm hatta telefonu 25 liradan satacaktım az daha
Neyse ondan sonra bi araştırmak istedim ve bir baktım nokia normal n96 modelinin ardından birde n96 black modelini sadece 3 ülke için sadece 4.500 adet üretmiş 1. tabiki kendisi filandiya 2.si nedenini bilmiyorum ama hırvatistan ve 3.sü de amerika bu yüzden türkiyede çok az ar ve telefoncuların bu telefonları çin diyerek tanıtmalarıda live tv modülünün kendisinden olmamasıymış bu yüden arkadaşlar eğer elimize BU TÜR YURT DIŞINDAN GELEN BİR TELEFON OLURDA TELEFONUYA GÖTÜRDÜĞÜMÜŞDE ÇİN MALI DERSE İLK ÖNCE BİR ARAŞTIRALIM SONRA GİDİP AÇIKLAYALIM
NOT : RESİM YÜKLEMEYİ BECEREMEDİM ARAMA MOTORLARINDAN BİRİNE N96 BLACK YAZIP BAKABİLİRSİNİZ...
Neyse ondan sonra bi araştırmak istedim ve bir baktım nokia normal n96 modelinin ardından birde n96 black modelini sadece 3 ülke için sadece 4.500 adet üretmiş 1. tabiki kendisi filandiya 2.si nedenini bilmiyorum ama hırvatistan ve 3.sü de amerika bu yüzden türkiyede çok az ar ve telefoncuların bu telefonları çin diyerek tanıtmalarıda live tv modülünün kendisinden olmamasıymış bu yüden arkadaşlar eğer elimize BU TÜR YURT DIŞINDAN GELEN BİR TELEFON OLURDA TELEFONUYA GÖTÜRDÜĞÜMÜŞDE ÇİN MALI DERSE İLK ÖNCE BİR ARAŞTIRALIM SONRA GİDİP AÇIKLAYALIM NOT : RESİM YÜKLEMEYİ BECEREMEDİM ARAMA MOTORLARINDAN BİRİNE N96 BLACK YAZIP BAKABİLİRSİNİZ...
la dedim dalgamı geçiyorsun sen benmle birader. sonradan anlaşıldı ne olduğu megersem 5310 ile 5730 u karıştırmıs