Telefoncuların yaptığı büyük TELEFON HATALARI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuların yaptığı büyük TELEFON HATALARI
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce n96 almyı kafaya takmıştım ve dayımda bana yurt dışndan (finlandiyadan) özel üretim bir N96 getirmişti ben özel üretim olduğunu bilmiyordum.Bu modelin adı N96 Black'mış ve bunu neredeyse hiç bir telefoncu bilmiyor bana çin malı felan dediler ve bende bu yüzden üzülmüştüm hatta telefonu 25 liradan satacaktım az daha :) Neyse ondan sonra bi araştırmak istedim ve bir baktım nokia normal n96 modelinin ardından birde n96 black modelini sadece 3 ülke için sadece 4.500 adet üretmiş 1. tabiki kendisi filandiya 2.si nedenini bilmiyorum ama hırvatistan ve 3.sü de amerika bu yüzden türkiyede çok az ar ve telefoncuların bu telefonları çin diyerek tanıtmalarıda live tv modülünün kendisinden olmamasıymış bu yüden arkadaşlar eğer elimize BU TÜR YURT DIŞINDAN GELEN BİR TELEFON OLURDA TELEFONUYA GÖTÜRDÜĞÜMÜŞDE ÇİN MALI DERSE İLK ÖNCE BİR ARAŞTIRALIM SONRA GİDİP AÇIKLAYALIM

NOT : RESİM YÜKLEMEYİ BECEREMEDİM ARAMA MOTORLARINDAN BİRİNE N96 BLACK YAZIP BAKABİLİRSİNİZ...

• Beğen
Tepkiler: Nokia MaxiCep

dmatias

Üye
kardeş telefoncuların hepsi sahtekar yalancı müşteriyi nasıl düdüklerim derdindeler ve hiç bişeyden anladıkları yok adam bana samsungun jet in nokia x6 la eş değer oldğunu söyledi yarım saat tartıştım bunu

konyarapp

Üye
aman arkadaşlar dikkat edelim.Avrupada orjinal cihazlar çok ucuz.Avrupadan buraya masraf edipte kimsenin buraya çin malı telefon getirecegini sanmıyorum...iyi günler

Anußis

Anußis

Üye
aynen katılıyorum sizlere... Alakasız telefonlarıda bir tutuyorlar bende acayip sinir oluyorum. geçen gün arkadaşıma 5730 alacaktık gittik telefoncuya telefoncuda baya büyük böyle ahım şahım bi yer adama sorum 5730 varmı adam dediki o telefon coktan üretimden kalktı. :D la dedim dalgamı geçiyorsun sen benmle birader. sonradan anlaşıldı ne olduğu megersem 5310 ile 5730 u karıştırmıs :D

size tavsiyem telefon alırken adamın size verdiğini değil depodan getirmesini isteyin eğer elimizde bundan başka kalmadı derse almayın. Kesin defolu maldır. :D

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizlere teşekkür ediyorum bni desteqleyn olmas die qorquordum saolun .d ama bn söylediklerm ve sizin söledikleriniz qerçeqten doqru ve süreqli yaşann olylar arkadaşlarında telfon almdn önce bu yazıları okumalarını tawsye ederim teqrr tesq.

kolest

Üye
Önüne gelen telefoncu dükkanı açıyor normaldir yani.. ben telefon alacağım zaman kesinlikle telefoncudan almam büyük marketlerden alırım yada hepsiburada.com dan alırım bütün yorumları okuduktan sonra..

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt