Telefona Yeni Symbian Versiyonu Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psikoalper

psikoalper

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Yeni Symbian Versiyonu Yüklemek
Arkadaşlar bildiğiniz gibi;7610 un işletim sistemi 6630 ve üstünden eski.Bu 7610 veya 6670 in işletim sistemi değişirmi diye merak ediyorum.Arkadaş söledi adamın biri N70 de N80in işletim sistemini kullanıyormuş.Telefoncularda 25-30 ytl arası oluyormuş diyorlar ama çok riskli imei yi kilitlerler,hafıza kartına kilit koyarlar...Bilen varsa yardımcı olsun.Üstelik versiyonlar arası çok fark var.Symbian 8.0 da telefon 3G oluyor galeri değişiyor ve telefon sim kartsız açılabiliniyor ama hafıza kartına şifre konulamıyor.Bide bu işletim sistemini değiştirirsek garanti dışına çıkar mı telefon yazılımsal bişi ama belki çıkar kim bilir??

Ozan

Ozan

Admin
Sistemler birbiri ile alakalı ve yakın olabilir ama telefonların teknik özelliklerine göre farklıdır her zaman için.

Örnegin 3G özelligi yazılımla olan bir özellik degil.
Basta donanım gerekiyor
Özellikle 2. kamera olmadan 3g zaten olmaz .

Telefona, kendi sürümünden baska symbian sürümü kurulumu hakkında bilgim yok imkansız diyemem hiçbirşey için fakat kurulsa bile garanti dısı kalacak ve teknik problemlerle karsılasacaksınız. Eğer symbian yükseltme diye birşey olsaydı, nokia sitesinde yayınlardı ücretsiz yada ücretli olarak zaten

Nazy

Nazy

Üye
Arkadaşın Sana Malesef Yalan Söylemiş.
N80 in Sitemi Ne yazıkki N70 te Çalışmaz
En Büyük Gözle Görülebilecek nedeni ise
Ekran Çzünürlükler ve Ekran Boyutu Farkları.

3 G Yazılım ile Sağlanıcak Bir Özellik Değildir.
İlk 3 G özelliğine Sahip Nokia Telefonu 6630 dur
Fakat Versiyonu Eskidir
Benim N72 nin Versiyonu Daha Yüksek Ama 3 G
Yok.

Anlıyacağın Versiyonla Olacak İş Değil Bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt