Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Bir hafıza kartı temin edin bilgisayara takın. Hafıza kartı içine Resource adında bir klasör oluşturup Resource klasörü içinde Fonts adında bir klasör açın Nokia nın orjinal fontunu Fonts klasörüne atın. Ve telefona takın telefon açılınca depo hafızasından önceki fontu silin sorununuz halolacaktır.
Ben bu fontla düzelttim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynısı 2 kere başıma geldi bi daha bulaşmadım.
hard format at düzelir, yada dead phone flash, başka çözüm yok
Daha önce hiç uğraşmadım ama hangi konudan yaptın oraya bakalım belki çözümü buluruz.
telefon açılmıyorsa usb ile bilgisayara bağlayıp attığın yerden silmeyi denedin mi font dosyasını
telefonu pcye bağlayıp yazı fonyu attım sonra telefonu kapattım açtım ama açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor ekran bembeyaz öyle kalıyor bikaç defa denedim ama olmadı hard format atmayı denedim telefon açılıyor erkrana nokia yazısı geliyor 3-4 dakka sonra geri kapanıyor tekrara açılıyor böyle sürekli gidiyor ne yapmam lazım bu işten anlayan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum
TTPod programındaki font uyumsuzluğunu giderebilmek için dün bende C6-01 model telefonuma font yükledim çekine çekine.
(TTPod'da menü karakterlerinin düzgün görünmesi için "Pure" adlı fontu yüklemek gerekiyormuş)
Neyse ki bir sorun çıkmadı.
Kart okuyucu ile bilgisayara taktım hafıza kartını.
Sonra Resources klasörünün içine, hazır durumdaki Fonts klasörünü attım.
(Sadece kart okuyucu yoluyla resources'ın içine klasör atabiliyor yada oluşturabiliyorsunuz, başka türlü dosya oluşturma erişimi vermiyor, Xplore ile bile)
Sonra da telefonu yeniden başlattım.
O eklediğim font ile açıldı telefon.
Sen de neden sorun yaşandı bilmiyorum ama Fonts klasörünü indirdiğim sitede benzer şekilde yakınanlar vardı.
aarda'nın da belirttiği gibi, o klasörü silersen düzelecektir muhtelemen.
Hafıza kartındaki sistem dosyalarına ekleme/silme işlemi yaparken mutlaka KART OKUYUCU kullan.
aarda'nın dediği silme işlemini de kart okuyucu ile dene.
daha önce bikaödefa enedim hiçbi sorun olmadı ayrıca telefonda hafıza kartı yok kendi yığın hafızasına atmıştım telefonu açabilsem halledeceğim zaten telefon açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor bembeyaz kalıyor öyle:
arkadasim once telefonun nedir onu yazmasin.eger dokunmatik ekransa ses alt tusu,camera,menu tusu,acma kapama tusuna ayni anda bas birkere titryince acma kapamatusunu birak oburlerine basmya devam et acilinca birak tamamdir.yada olu flash dene oda tamamdir.yapamazsan mesaj at yardim ederim.senin sorunun en kolayitelefonu pcye bağlayıp yazı fonyu attım sonra telefonu kapattım açtım ama açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor ekran bembeyaz öyle kalıyor bikaç defa denedim ama olmadı hard format atmayı denedim telefon açılıyor erkrana nokia yazısı geliyor 3-4 dakka sonra geri kapanıyor tekrara açılıyor böyle sürekli gidiyor ne yapmam lazım bu işten anlayan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum
arkadasim once telefonun nedir onu yazmasin.eger dokunmatik ekransa ses alt tusu,camera,menu tusu,acma kapama tusuna ayni anda bas birkere titryince acma kapamatusunu birak oburlerine basmya devam et acilinca birak tamamdir.yada olu flash dene oda tamamdir.yapamazsan mesaj at yardim ederim.senin sorunun en kolayi
kardeş sen hard format atamıyorsun. tuşlara doğru basmıyorsun.
servise ver bence yazılım atar düzeltirler.
Hard format atamıyorsun.
Tuşlara tam bas.
bak boyle birkere titreyince kapama tusunu birak digerlerini nokia yazisi cikinca acma birakicaksin.ama bence olu flash atarsan daha iyi olur zaten ovi store sosyalag silinicek mecbur flasg aticaksin genede sen bilirsin servise bosuna para verme onlarda aynisin format atip vericek yada flash aticaklar
kurtuluş senin dediğin şekildede yaaptım olmadıaynı şekilde devam ediyorr telefon tiredikten sonra açılıyor ekran beyaz oluyor nokia yazısı geliyor 1-2 dak. sonra kapanıyor tekrar açılıyor sonra tekrara kapanıp tekrara açılıyor böyle sürüp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?