Telefona Uygulama Çıkmıyo Diyenler İçeriye!!! (69 Tane Offscreen Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Uygulama Çıkmıyo Diyenler İçeriye!!! (69 Tane Offscreen Uygulaması)
Seç Beğen Al :oke:

Uploaded with

Uygulama İçeriği
Açı Ölçer
Kronometre
Tavla
Kara Tahta
Hesap Makinası
Dama
Satranç Saati
Dönüştürücü(lt,kh,km vs)
Sayaç
Boyama
Zeka Küpü
Kurlar
Disko Topu ( :D )
Yumurta Zamanlayıcı ( Yemek Yapanlar İçin İyi Bir Zamanlayıcı )
Freecell
Mayın Tarlası
Ayna
Gece Saati
Not Defteri
Sarkaç
Depremçizer
Speed Tester
Sticky Notes
Tic-tac-toe
Video Poker

Ve Daha Bi Dolu Uygulama...

İşinize Yarar Uygulama Çıkma Garantisi Veriyorum Yükleyip Deneyin Öneri ;)

• Beğen
Tepkiler: fenicks, bitanesii77, mcrunner ve 4 diğerleri

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm
tam olarak ne işe yarıyor açıklama yapsan biraz :allalla:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
hepsi ayrı ayrı işe yarıyo içinde çok faydalı uygulamalarda var oyunlarda var tabi oyunlar küçük çaplı

----------Eklendi @ 19:03:25 ---------- Yazıldı @ 19:02:23 ----------

örneğin kronometre sonra birim(lt,kg...) çevirici vs vs

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
anladım sağolasın

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
ne demek :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
suat1111

suat1111

Üye
mersi kardesim

• Beğen
ascada

ascada

Üye
teşekkürler :yuru

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
saolasında biraz uğraştıracaktı ama tek tek upload etsen daha iyi olurdu. Herkes beğendiğini istediğini indirirdi. Şimdi bi uygulama için 30 mb lık dosyamı indirecez. sonuçta netimiz kotalı ay sonu yaklaşınca mb hesabı yapmaya başlıyoz her ay geçiyo zaten. sinir gelmeye başladı bu ttnet ten.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
aynen benimde kotalı 4 gb kota var yazın evde nette dolan derken 30 liralık fatura 65 tl oluyo 7-8 gb larda bitiyo her ay :S bide 8 mbit hız olduğu için hemen doluo pof neyse bu konu derin... haklısın ama 69 tane yi tek tek foruma eklesem kirlilik gibi olur adminler başıma dert çıkarır aynı konuya 69 link eklesem oda görülmemiş biişy olr baya uzun sürer :D isteyene istediği programı upload edebilirm ama hepsini indirin derim hepsinide tek tek yükleyip silip deneyin eğlenceli şeyler var

02samsat

02samsat

Üye
çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinde güzel uygulamalar.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
ne demekkk :oke:

blackbird48

blackbird48

Üye
Seç Beğen Al :oke:

Uploaded with

Uygulama İçeriği
Açı Ölçer
Kronometre
Tavla
Kara Tahta
Hesap Makinası
Dama
Satranç Saati
Dönüştürücü(lt,kh,km vs)
Sayaç
Boyama
Zeka Küpü
Kurlar
Disko Topu ( :D )
Yumurta Zamanlayıcı ( Yemek Yapanlar İçin İyi Bir Zamanlayıcı )
Freecell
Mayın Tarlası
Ayna
Gece Saati
Not Defteri
Sarkaç
Depremçizer
Speed Tester
Sticky Notes
Tic-tac-toe
Video Poker

Ve Daha Bi Dolu Uygulama...

İşinize Yarar Uygulama Çıkma Garantisi Veriyorum Yükleyip Deneyin Öneri ;)

kızma ama bunlar uygulama deil bizleri oyalamak için bi avuç oyuncak

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
uygulama algını bilmiyorm yükleyip denemeden yorum yapmanda cabası

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler Eline Sağlık

serinaga

serinaga

Üye
saolasında biraz uğraştıracaktı ama tek tek upload etsen daha iyi olurdu. Herkes beğendiğini istediğini indirirdi. Şimdi bi uygulama için 30 mb lık dosyamı indirecez. sonuçta netimiz kotalı ay sonu yaklaşınca mb hesabı yapmaya başlıyoz her ay geçiyo zaten. sinir gelmeye başladı bu ttnet ten.

sınırsız 8 tl ye vodafone internet veriyo, halen ne işin var ttnet te yahuu ? :naughty:

blackbird48

blackbird48

Üye
uygulama algını bilmiyorm yükleyip denemeden yorum yapmanda cabası

dostum yapma ama hemen agrasife bağlamışsın ama şunu bil hepsi bende yüklü ve kullanıyorum ama bir kaçtanesi hariç gerisi fasa fiso ve şunuda bil bnm nokıanın her modeli cihazlarım var ve 1 yıldan fazla aynı model kullanmam bana göre değil yani sıkıcı 1 yıldan fazlası eskiyenleri bnm ufaklığa oyuncak niyetine verıom son olarak şunu söylim inan uygulama nedir iyi bilirim tamam emeğine sağlık olan bi kaç uygulamayı bi araya getirip paylaşmışsın ama inan bi ıphone eline alınca insan uygulama neymiş öğreniyor gerisi hikaye

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
sınırsız 8 tl ye vodafone internet veriyo, halen ne işin var ttnet te yahuu ? :naughty:

sınırsız 8 tl derken hızı ne kadar acaba ? :S

----------Eklendi @ 12:03:51 ---------- Yazıldı @ 12:01:01 ----------

dostum yapma ama hemen agrasife bağlamışsın ama şunu bil hepsi bende yüklü ve kullanıyorum ama bir kaçtanesi hariç gerisi fasa fiso ve şunuda bil bnm nokıanın her modeli cihazlarım var ve 1 yıldan fazla aynı model kullanmam bana göre değil yani sıkıcı 1 yıldan fazlası eskiyenleri bnm ufaklığa oyuncak niyetine verıom son olarak şunu söylim inan uygulama nedir iyi bilirim tamam emeğine sağlık olan bi kaç uygulamayı bi araya getirip paylaşmışsın ama inan bi ıphone eline alınca insan uygulama neymiş öğreniyor gerisi hikaye

herkes senin gibi düşünmüyo ama ihtiyacı olan seven olabilir neden negatif önyargıya bağlıyosun insanları ayrıca herkesin senin gibi imkanı yok oyuncak gibi hersene telefon değiştircek çocuğuna oyuncak diye vercek veya iphone alcak bunları bilerek yorum yapalım :oke: agresif değilim yanlış anlama gerçekler..

blackbird48

blackbird48

Üye
sende haklısın dostm ama işte sorunda burda ben nokıa ya kızıyorum sadece. yanı bırcok insan dediğin gibi zor şartlarda alıyor bu cıhazlari pekı nokıa neden adam gibi bir cihaz yapıp bu cihaza gereken desteğı vermıyor yapamıyorsada çıksin bu piyasadan insanları dolandırmasın.

Üst Alt