telefona oyun yüklemede sorun yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

g0dsp3LL

Üye
    Konu Sahibi
telefona oyun yüklemede sorun yaşıyorum
arkadaslar yardim lütfen epeydir ben oyun indirmiyordum önceden zipten cikarip pc suite bagladigimda telefonumu direk yükle diyordum telefona yüklüyordu simdi ".jar" dosyasi cikmis nasil kurulumu yapabilirim telefonuma saolun simdiden.

--------------- Ekleme ---------------

editttttttttttt

edittttttttttttttttttttttttt

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Önce n73 e uygun java oyun bul forumda daha sonra pc suite ile gönder dosya yöneticisi ile açmayı dene yüklemeye başlar...

g0dsp3LL

Üye
    Konu Sahibi
evet oldu cilekes saolasin ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım şu programları pc suiteden atmaktan vaz geçin. Her seferinde sorun yaşarsınız. Pc Suite içerisinde, dosya yöneticisi bölümünden hafıza kartına atacaksın ama zipi kaldıracaksın. Sonrada tel içerisinden yükliceksin... O zaman her türlü jar dosyalarını yüklersin.... Sevgiler!!!:pro:

safakk

safakk

Üye
Arkadaşım şu programları pc suiteden atmaktan vaz geçin. Her seferinde sorun yaşarsınız. Pc Suite içerisinde, dosya yöneticisi bölümünden hafıza kartına atacaksın ama zipi kaldıracaksın. Sonrada tel içerisinden yükliceksin... O zaman her türlü jar dosyalarını yüklersin.... Sevgiler!!:pro:
niyeymiş bende pc suit kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı da görmedim de hatta duymadım da;)

toprakumit

toprakumit

Üye
niyeymiş bende pc suit kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı da görmedim de hatta duymadım da;)

saffak sen bu işi biliyorsun bilmeyen arkadaşlara neden acı çektirtiyorsun!!! oyunda sorun çıkmaz fakat sis lerde çıkıyor... Bunada yok diyemezssin!!!:pro:
_________________________________________________________________SEVGİLER!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt