Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm? ACil YARDIM!!
Sponsorlu Bağlantılar
blackcemre
Üye
Konu Sahibi
telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm? ACil YARDIM!!
telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm?
efeler12
Üye
skydrive yedekleme açıksa skydrive a atılmış olabilir ama kapalıysa
bulutsuzgece
Üye
Eğer telefonun hafıza kartındayken silindiyse, hafıza kartını bir kart okuyucu ile bilgisayara bağlayıp kurtarma şansın olabilir belki...
yok,ama verilerim sd karta yüklenmiyor mıu hani sd kartan dosyaları geri yükleme programı bulursam geri gelirmi recovery my files gibi ama telefonu taktım program görmüyor.
yok,ama verilerim sd karta yüklenmiyor mıu hani sd kartan dosyaları geri yükleme programı bulursam geri gelirmi recovery my files gibi ama telefonu taktım program görmüyor.
Onu bilemiyorum.
Telefon ayarlarına bağlı.
620'deki ayarları tam bilmiyorum ancak varsayılan kayıt hafızası telefon ise resimleri kurtarma şansın yok.
Eğer doğrudan hafıza kartına kaydetme ayarı varsa ve orada kayıtlıysa, kartu okuyucu ile bilgisayara bağlayıp flashdisk'ten veri kurtarır gibi kurtarma şansın olabilir belki.
Onu bilemiyorum.
Telefon ayarlarına bağlı.
620'deki ayarları tam bilmiyorum ancak varsayılan kayıt hafızası telefon ise resimleri kurtarma şansın yok.
Eğer doğrudan hafıza kartına kaydetme ayarı varsa ve orada kayıtlıysa, kartu okuyucu ile bilgisayara bağlayıp flashdisk'ten veri kurtarır gibi kurtarma şansın olabilir belki.
Kurtarma programları ile doğrudan WP'li telefondan kurtarma yapabileceğini sanmıyorum.
Ancak hafıza kartından kurtarma yapma ihtimalin var.
Aybin.Kilic
Üye
Skydrive yedeklemen açık ise :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden giriş yapın resimleriniz yedeklenmiştir. Eğer yedekleme kapalı ise o zaman hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye bağla. Veri kurtarma programları ile bir nebze geri kurtarma şansın var. Tabi hafıza kartı üzerine veri kaydetmedi isen.