NEXUS
Üye
-
Konu Sahibi
-
fabrika ayarları soruu çözmüyor 10-15 kere attım yine aynı.hard reset bilmiyorum ama fabrika ayarlarına donebilirsin.
evet kalıcı olarak silinir.
güncelleme silinmez.
aldigin parali uygulamalar gmail adresine bağlı istedigin zaman geri yukleyebilirsin.
fabrika ayarlarina geri donmek garantiyi bozmaz.
hard reset duyduğuma göre telefonu ilk günkü gibi yapıyopr daha önce fabrike denedim 10-15 kere yine aynıydı ilk aldığım gün çok hızlıydı sonra aşırı oyun uygulama yükledim , kasmaya başladı format attım fabrika ayarlına sıfırladım sonuç aynıhadiyin yardım edecek yokmu?sadece cihazdaki uygulamalar siliniyor dosyalar oldugu gibi kalıyor.
garantiyle alakalı bir durum yok.
ben wipe format ve fabrika ayarları yaptım ama gereksiz bir işlem toplu olarak uygulama silmekten baska bir işe yaramıyor, sen niye yapıyorsun?
hard reset duyduğuma göre telefonu ilk günkü gibi yapıyopr daha önce fabrike denedim 10-15 kere yine aynıydı ilk aldığım gün çok hızlıydı sonra aşırı oyun uygulama yükledim , kasmaya başladı format attım fabrika ayarlına sıfırladım sonuç aynı
o değil hard resette herşey siliniyor öle duydum daha önce denedin mi ne varsa ilk günkü gibi mağazadan aldığın güne dönüyor.çdediğim gibi birşey sildiği yok benimde hafızam 5gb tan 3 e düştü dedim format atayım hafıza temizlensin ama hiçbir işe yaramadı vakit kaybından başka
arkadaşlar lütfen yardımcı olun
o değil hard resette herşey siliniyor öle duydum daha önce denedin mi ne varsa ilk günkü gibi mağazadan aldığın güne dönüyor.ç
sadece c:yi siliyor hafıza kartı vs. dokunmuyor o yüzden fabrika çıkışına gelir derlerarkadaşlar lütfen yardımcı olun
o değil hard resette herşey siliniyor öle duydum daha önce denedin mi ne varsa ilk günkü gibi mağazadan aldığın güne dönüyor.ç
harder formattan bahsetmiyor muhard reset dediğin sanırım wipe reset ama ondada aynı sadece uygulamaları siliyor kalıntılar aynen duruyor.
tabi daha bilgili arkadaşlar fikir verirse bu konuda iyi olur
sadece c:yi siliyor hafıza kartı vs. dokunmuyor o yüzden fabrika çıkışına gelir derler
sadece c:yi siliyor hafıza kartı vs. dokunmuyor o yüzden fabrika çıkışına gelir derler
harder formattan bahsetmiyor mu
abi symbiandan hatırlarsın açma kapama tuşu ses kısma tuşu kamera tuşu bir de meşgule alma tuşu bunları yapınca harder format atıyordu ya bunu androidde de yapabiliyoruz bunun diğer adı hard resettirhafızadaki dosyalar duruyor yanlız sadece yuklu uygulamalar siliniyor
harder derken anlamadım farklı bir yolmu izleniyor?
abi symbiandan hatırlarsın açma kapama tuşu ses kısma tuşu kamera tuşu bir de meşgule alma tuşu bunları yapınca harder atıyordu ya bunu androidde de yapıyorduk bunun diğer adı hard resettir
yok işte abi tuş kombinasyonu androidde de var kuzenimin telefonuna harder atmıştık kombinasyonu vardıonu biliyorumda symbiandaki gibi telefonu sıfırlamıyor ve tuş kombinasyonu yok wipe yapıyorsun
bende farklı birşey diyorsun sandım
Evet geldim buyrun
yok işte abi tuş kombinasyonu androidde de var kuzenimin telefonuna harder atmıştık kombinasyonu vardı
Sorunu halletiniz mi yardımcı olalımArkadaşlar Bişey Merak Ettim Telefona Hard Reset Atacağım Fakat Sorularım Var?
1) Herşey Kalıcı silinir öle değilmi yani ilk aldığım güne döner.
2) android sürümü 4.2'Ye mi düşer sonra güncelleyebilirmiyim?
3) Google Playdan parayla aldığım uygulamaları tekrar almak zorundamı kalırım?
4) Garantiden Gidermi?
5) Hard Reset Nasıl Atılır.
Telefonum Google Nexus 4Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım Telefona Hard Reset Atmak İstiyorum.@OttomaN TigeR @anılbaran @Şehriyar @DiaBLoS @Kurtuluş40 @Buğra @Nextman @EroL @Ozan
Yönetici Ve Adminler Lütfen Yardımcı Olun
ama harder atınca telefon sıfırlanmıştı güncellemeler falan gittituş kombinasyonuyla reset atacagın menuye girip wipe yapıyorsun
Rom falan attıysan belki onunla alakalı olabilir yani ilk aklıma o geldi bi yerlerde dosya kalmş olabilir sonuçta ne kadar wipeleri yapsakta bi yerlerde bir şeyler korunuyor gitmiyor
ama harder atınca telefon sıfırlanmıştı güncellemeler falan gitti
Dedigim gibi bak iste ne kadar wipde yapsak manuel olarak belirli yerlere kopyalanan dosyalar nadir olarak kalabiliyor .Telefonu usb ile bağlayıp pc de gizli klasör özelliginidr açıp oradsn tüm dosyları seçip sil diyebilirsin ,amatörce bi yöntem ama madem format işe yaramıyor bunu dene amma mutlaka çözümü vardr .Üstüne odin ile stok atmayıda deneyebilirsinyok rom yuklemedim.
aslında asphalt8 oyununun obb dosyasını tasıdım o sırada obb yalan oldu kayıp yani buyuk ihtimal o yedi hafızamı ama bi turlu bulamadım nereye saklandı
kac kere format attım nafile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?