valla ben yaptım ekran beyazladı nokia geldi şehir seçtim açıldı ve düzeldi öyle dedikleri gibi formating yazısı felanda gelmedi ayrıca önceden turkcell olan sim hizmeti diye değiştibazı uygulamaları ne yaptıysam telefondan kaldıramamıştım onlarda gitti oh!
herkes güzel anlatıyo tamam da n73 e neden atılmıyo ben daha önce 6600 attım format şimdi n73 e atamıyorum normal açılıyo bilen varmı yada format atan biri yardım etsin.??????????????????????????
arkadaşlar samsung e 250 açılıyor sim kartı kabul ediyor ama arama felan yapmıyor.ne yapmam lazım.hiç bir sim kart ile arama yapmıyor.mesaj gönderiliyor diyor devamlı.size zahmet bir yardımcı olurmusunuz...
nokia 6303i kullanıyorum telefon açılırken nokia teması cıkıyor ve kapanıyor. Yurıda anlatılanları uyguladım ama sonuc alamadm başka bir format şekli farmı
nokia 6303i kullanıyorum telefon açılırken nokia teması cıkıyor ve kapanıyor. Yurıda anlatılanları uyguladım ama sonuc alamadm başka bir format şekli farmı
S.a Arkadaslar Telefon Aldım Yenı 'ncı El Nokıa x3 Aranan Numaralarda ' tane numara var silmiyor İstek gecersız dıyor sılemıyorum yardımcı olun format atmak ısıtoyrum onuda beceremedım lutfen yardımcı olun