Telefona Format Atmak & Fabrika Ayarları

ilk başta hafıza kartına kopyala daha sonra hafıza kartını çıkar ve formatını at hiç bişey olmaz hafıza kartını format attıktan sonra tak resimlerini bulabilirsin ..... kolay gelsin

xbowxx

Üye
cok saolun allah razi olsun tesekkürler arkadaslar 6670lerde oluyo ... telefon kapalıyken *,3,yes tusuna bıde telefonu acma tusununa basılı tutun formatting yazısı gelcek telefon eskı hlene doncek ama sım kartıda yenılencek

--------------- Ekleme ---------------

cok saolun allah razi olsun tesekkürler arkadaslar 6670lerde oluyo ... telefon kapalıyken *,3,yes tusuna bıde telefonu acma tusununa basılı tutun formatting yazısı gelcek telefon eskı hlene doncek ama sım kartıda yenılencek

bnede 7210 war ama söledıklerınızı denedım hıçbırı olmuo

büyüksün kardeşim 15 tl cebimde kaldı az kaldı tel format için verecektim benim emektar e 50 dedigin 4 tuşa aynı anda bastım ve formatladı çok saol ALLAH BU SİTEDEKİ insanlarların tel fürüslerden korusun

3600 silde için format nasıl atarız bilgisi olan varmı yıldız kare 7370 kare olmuyor

ıphone 3g kullanıyorum format atım tel acılmıyor bırı yardımcı olsun allah rızası ıcın

Aziz™

Üye
sağol ozan teşekkür ederim

bi t650i telefonum var ve buna format nasıl atılıyor bilmiyorum fabrika ayarlarını geri yüklüyorum ama olmuyor bi yarfım efin

gardas dedıgınız formatı atıyorum olmuyor

tel markası 6300

tel markası 6300

izcim

Üye
nokia 3230 telefonum açılmıyordu * + 3 + yes ve aynı anda açma kapama tuslarına basılı tutarak telefona format atıp eski durumuna döndürdüm şu an normal çalışıyor .

vdesdd

Üye
aga hangi tuşalara basıcaz detaylı anlatırmsın

Çok Saol .

Teşekkürler Güzel Paylaşım .

Paylaşım ve emeğiniz için teşekkür ederim...

arkadaşlar nokıa 5130c-2 için fabrika ayarlarına döndürme şifresi olan varsa lütfen yarım etsin...

kardeş 5130 format şifresi yok mu yaffff...

burak 25

Üye
Arkadaşlar elimde 2630 war am pın kodunu yazdıktan sonra güvenl,k kodu çıkıo am bilmiyorum ne yapmalıyım: