bak kaaardes sen N8 kullaniyorsun suan anladim kadariyla pr 1 kullaniyorsun simdi pr 1 nedir demiyceksin umarim.telefonu ovi suit yani pc nokia suit varya onu ac telefonu usb pc bagla baglayinca telefon sana soracakki ovi suitlemi depo kopyalamaylami sen ovi suitle baglan pc ovi suit en ustunde guncelleme dumesi var onu ac gerisini yaparsin iste bu telefon yazilimi guncellemesidirrrr. bak flsah da burda anlatilmis uygulamali ama nedir diye soracaksaniz oda telefon guncellemesidir yani yeni versiyondur.telefonunda *#0000# yaparsan goruzsun versiyonun ne oldugun.arkadasım konularda gelen gıden flash attım deyp duruo? mevzu o yanı elalem hangı temayı kullanaym c3 mu n8 mı alaym dıe konu acıyor sen gıt onlara laf et arkadasım oke.. burda bılgı almaya calısıorz senın beyn de ıkısı arasndakı farkı almıo sanırım
Flash şudur: Masanın üzerine koyduğun su dolu bardaktan içip içip bi zaman sonra ''ulan bu da toz moz olmuştur belki yaa'' diyerek içindeki suyu döküp bardağı silip temiz su doldurmandır...
ama malasef anna guncellemesi gelince telefonu ilk aldimiz gunki gibi olmadi sanki nokia'nin ilk ciktigi gunku gibi oldu.Güzel örnek verdin. Flash telefonun tamamen sıfırlanması ilk gün aldığın gibi olması demektir.
ben anna sorunlarindan dolayi demistim.ayrica bende tabiki belle'den cok memnunum sorun yok suan.kendim ne istersem degistiriyorum kullaniyorumBen Belle'den memnunum. Scandinavia sürümünü servis için yapmışlar galiba. Anna, Belle, PR1.2 karışımı birşey olmuş![]()