Telefona flash atınca ne oluo? Değişen ne okadar anlatılıor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
Telefona flash atınca ne oluo? Değişen ne okadar anlatılıor??
ayrıca bı ram olçme programı varmı ramblow mu ne varmıs ama bulamadım ben??

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bu nasil bir baslik ve icerik.. Turkcemiz sizin gibiler yuzunden elden gidiyor.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım turkce denmez türkçe denir öncelikle. yuzunden değil ve yüzünden denir.... bırak sen kelımede özne yüklem aramayı konuyla alakalı bilgin varsa söyle ... flash atınca ne oluyor bilmiyorm ve ne işe yarıyor merak ettım suçmu ??

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Telefonda turkce karakter olmadigini kafan Almiyor galibaFlash atmak: Telefona sifirdan yazilim yuklemekRamblow da uygulamalar kisminda varBir baksaydin keskeBu kadar hazirci olmayin.Flash atmanin anlamini okadar konudan sonra anlamamak nasil bir olaydirAnlamak elde degil

mcnpl4

mcnpl4

Üye
noluo buda yha?:ehe

mkryvz

mkryvz

Üye
Hiçbir şey olmuyor arkadaşım, sen kafana göre takılmaya devam et.

NOT: Bir gayret konu başlıklarını okuma zahmetine girersen merakını gidermiş olursun. Ayrıca gerekli yardımlarıda bulacağına inanıyorum. Kolay gelsin.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım konularda gelen gıden flash attım deyp duruo? mevzu o yanı elalem hangı temayı kullanaym c3 mu n8 mı alaym dıe konu acıyor sen gıt onlara laf et arkadasım oke.. burda bılgı almaya calısıorz senın beyn de ıkısı arasndakı farkı almıo sanırım

Castiel91

Üye
Ben yuh diyorum sadece.. Okusan anlarsın

----------Eklendi @ 02:43:59 ---------- Yazıldı @ 02:38:43 ----------

Oha ne yazmışsın bide.. Arkadaşlarımın beyinine laf edebilicek kadar okusaydın konuları "flaş ne ya" demezdin. Herşey ayağına gelsin oldu.. Forum sitesi burası. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ama bukadarını da anlamadıysan kardeş okuduğundan (ki okuduysan) ayıp senindir. Laf etme insanlara

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iq 90 xD

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasım konularda gelen gıden flash attım deyp duruo? mevzu o yanı elalem hangı temayı kullanaym c3 mu n8 mı alaym dıe konu acıyor sen gıt onlara laf et arkadasım oke.. burda bılgı almaya calısıorz senın beyn de ıkısı arasndakı farkı almıo sanırım
bak kaaardes sen N8 kullaniyorsun suan anladim kadariyla pr 1 kullaniyorsun simdi pr 1 nedir demiyceksin umarim.telefonu ovi suit yani pc nokia suit varya onu ac telefonu usb pc bagla baglayinca telefon sana soracakki ovi suitlemi depo kopyalamaylami sen ovi suitle baglan pc ovi suit en ustunde guncelleme dumesi var onu ac gerisini yaparsin iste bu telefon yazilimi guncellemesidirrrr. bak flsah da burda anlatilmis uygulamali ama nedir diye soracaksaniz oda telefon guncellemesidir yani yeni versiyondur.telefonunda *#0000# yaparsan goruzsun versiyonun ne oldugun.
flash burdan okuyabilirsin: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

Not: arkadaslar usluplarimiza dikkat edelim lutfen birbirimize saygili olalim sonucta paylasim sitesi herkesin bildigi uzere.Hic kimse para karsilinda birseyler paylasmiyor.Maksat muhabbet olsun.Hic kimsenin birini yada birilerini kirmaya hakki yoktur!!

• Beğen
Tepkiler: zoniengi
okitox

okitox

Üye
Flash şudur: Masanın üzerine koyduğun su dolu bardaktan içip içip bi zaman sonra ''ulan bu da toz moz olmuştur belki yaa'' diyerek içindeki suyu döküp bardağı silip temiz su doldurmandır...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Flash şudur: Masanın üzerine koyduğun su dolu bardaktan içip içip bi zaman sonra ''ulan bu da toz moz olmuştur belki yaa'' diyerek içindeki suyu döküp bardağı silip temiz su doldurmandır...

Güzel örnek verdin. Flash telefonun tamamen sıfırlanması ilk gün aldığın gibi olması demektir.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Güzel örnek verdin. Flash telefonun tamamen sıfırlanması ilk gün aldığın gibi olması demektir.
ama malasef anna guncellemesi gelince telefonu ilk aldimiz gunki gibi olmadi sanki nokia'nin ilk ciktigi gunku gibi oldu.
5110,3310,8800, ne telefondu bunlar sanki bunlari tekrar yasatiyor nokia nostalji yapiyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben Belle'den memnunum. Scandinavia sürümünü servis için yapmışlar galiba. Anna, Belle, PR1.2 karışımı birşey olmuş :d:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben Belle'den memnunum. Scandinavia sürümünü servis için yapmışlar galiba. Anna, Belle, PR1.2 karışımı birşey olmuş :d:
ben anna sorunlarindan dolayi demistim.ayrica bende tabiki belle'den cok memnunum sorun yok suan.kendim ne istersem degistiriyorum kullaniyorum :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt