Tavsiye Telefona Bir Süre Bakınca Başım Ağrıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Bir Süre Bakınca Başım Ağrıyor
Arkadaşlar ben telefonda bir oyun oynayınca, internete girince falan yarım saat sonra gözlerim yanmaya başlıyor, başım ciddi anlamda çatlıyor. Bunun SAR değeri ile bir ilgisi olabilir mi? Aynı şey bilgisayar kullanırken de oluyor. Bunu önlemek için yapabileceğim bir şeyler var mı?

Bu arada göz doktoruna gittim birkaç ay önce sırf bu yüzden. Gözlerimde hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Edit: Telefonum Samsung Galaxy Ace

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Elektronikten 1hafta uzak dur. Sonra gunluk 30 en fazla 1saat takil. Telefonun yuzu sana bakmasin yaninda tasidiginda. Yastigin altina koyma. Hatta ayni odaya bile koyma.

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Elektronikten 1hafta uzak dur. Sonra gunluk 30 en fazla 1saat takil. Telefonun yuzu sana bakmasin yaninda tasidiginda. Yastigin altina koyma. Hatta ayni odaya bile koyma.

Ama bakmak illa ki lazım oluyor. Bir işim düşüyor, bir bilgiye bakmak gerekiyor, bi haber okumak gerekiyor... Yorum için teşekkürler ama bu iyi bir çözüm değil kanaatimce.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ama bakmak illa ki lazım oluyor. Bir işim düşüyor, bir bilgiye bakmak gerekiyor, bi haber okumak gerekiyor... Yorum için teşekkürler ama bu iyi bir çözüm değil kanaatimce.
Ama mesele saglik. Yinede siz bilirsiniz.

Invoke

Invoke

Üye
aceyi değiştir. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kesinlşikle radrasyondan. aynısı bana da oluyor. hatta sonra gözüm yana bir yerim seğirmeye başlıyor

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bana edge hızındaki telefonlarda oluyodu :D bence o kdr etkileniyorsan uyurken telefonu kapat bataryayı da çıkar çünkü kapalıyken bile radyasyan yayıyolar :D

0MG90

0MG90

Üye
Uykusuzluktan da olabilir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dostum aynı şey bendede oluyor özellikle gece mesela ekran Işığı otomatik te gözümü ağrıtıyo buda başa vuruyordu sonra en düşüğe getiriyodum bir iki dk sonra oda ağrıtmaya başlıyodu playden mavi ışık filtresi diye bişey buldum gece ekrana bakarken onu açıyorum iyice düşürüyo daha rahat bakıyorum

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Babam 60 tl ye çakma s4 mini gibi bir telefon almıştı ekranı çok zor algılıyordu ama angry birds falan vardı işte o telefonu ben 1 hafta kadar mecburen kullandım her gün bir çekilmez baş ağrısı oluyordu en sonunda babama verdim telefonu

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Poşet çay yöntemini uygula.

BKZ;

fk555897

fk555897

Üye
Bende öyle birşey olmadı. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Eğer varsa Sinüzit'i unutmamalı

Bende de olmaya başladı bu durum. Lakin bende akut sinüzit olduğu için sebebine karar veremiyorum. Soğuğa temasımda yok! O zaman sinüsten değil radyasyondan! Temiz hava al, elini yüzünü soğuk su ile yıka, florasandan uzak dur, stress yapma. Bir dene bakalım. Çünkü ben böyle yapmaya başladım iki gündür az rahatladım. İki saat önce gene bi ağrı geldi pencereyi açtım azaldı. Gibi gibi ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt