Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefona avea hattı takınca tel bozuluyo YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
cumraliyusuf
Üye
Konu Sahibi
telefona avea hattı takınca tel bozuluyo YARDIM
Arkadaşlar telefona kendi avea hatımı takıyurum telefon kafayı yiyor açılıp açılıp kapanıyo kendi kendine sms gönderiyor. Başka avea hatını veya diğer opöretörlerde hehangibi sıkıntı yok
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Bu sorun hattan kaynaklanmıyor. Telefondan kaynaklanıyor. Sadece bir hatta böyle yapması da hatta özel telefondaki ayarlardandır. Muhtemelen buna telefonunuzda bulunan programlar neden olmaktadır. Şüphelendiğiniz programları kaldırın öyle deneyin.
u_cosar
Üye
bak Telefonda fsecure diye bir program varsa onda şöyle birkaç seçenek var mesela farklı bir hat taktıgında şu numaraya msaj at diğer simi engelle vb belki senin telde de böyle bir program olabilir.
Tuba.Erva
Üye
ılgınc sankı aveaya alerjısı var telefonunun
S.c.k.N
Üye
Sim kartınızda sorun olabilir yedek sim kart almanızı tavsiye ederim.
cumraliyusuf
Üye
Konu Sahibi
telefona format atım düzelmedi şimdi telefonda hiç program yok
Bu sorun hattan kaynaklanmıyor. Telefondan kaynaklanıyor. Sadece bir hatta böyle yapması da hatta özel telefondaki ayarlardandır. Muhtemelen buna telefonunuzda bulunan programlar neden olmaktadır. Şüphelendiğiniz programları kaldırın öyle deneyin.
bak Telefonda fsecure diye bir program varsa onda şöyle birkaç seçenek var mesela farklı bir hat taktıgında şu numaraya msaj at diğer simi engelle vb belki senin telde de böyle bir program olabilir.