telefona avea hattı takınca tel bozuluyo YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

cumraliyusuf

cumraliyusuf

Üye
    Konu Sahibi
telefona avea hattı takınca tel bozuluyo YARDIM
Arkadaşlar telefona kendi avea hatımı takıyurum telefon kafayı yiyor açılıp açılıp kapanıyo kendi kendine sms gönderiyor. Başka avea hatını veya diğer opöretörlerde hehangibi sıkıntı yok:off:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu sorun hattan kaynaklanmıyor. Telefondan kaynaklanıyor. Sadece bir hatta böyle yapması da hatta özel telefondaki ayarlardandır. Muhtemelen buna telefonunuzda bulunan programlar neden olmaktadır. Şüphelendiğiniz programları kaldırın öyle deneyin.

u_cosar

u_cosar

Üye
bak Telefonda fsecure diye bir program varsa onda şöyle birkaç seçenek var mesela farklı bir hat taktıgında şu numaraya msaj at diğer simi engelle vb belki senin telde de böyle bir program olabilir.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ılgınc sankı aveaya alerjısı var telefonunun:)

• Beğen
Tepkiler: cumraliyusuf
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sim kartınızda sorun olabilir yedek sim kart almanızı tavsiye ederim.

cumraliyusuf

cumraliyusuf

Üye
    Konu Sahibi
telefona format atım düzelmedi şimdi telefonda hiç program yok
Bu sorun hattan kaynaklanmıyor. Telefondan kaynaklanıyor. Sadece bir hatta böyle yapması da hatta özel telefondaki ayarlardandır. Muhtemelen buna telefonunuzda bulunan programlar neden olmaktadır. Şüphelendiğiniz programları kaldırın öyle deneyin.

----------Eklendi @ 11:31:38 ---------- Yazıldı @ 11:30:32 ----------

hiçbi program yok
bak Telefonda fsecure diye bir program varsa onda şöyle birkaç seçenek var mesela farklı bir hat taktıgında şu numaraya msaj at diğer simi engelle vb belki senin telde de böyle bir program olabilir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
telefona format atım düzelmedi şimdi telefonda hiç program yok

----------Eklendi @ 11:31:38 ---------- Yazıldı @ 11:30:32 ----------

hiçbi program yok
Formattan sonra hafıza kartını taktın mı?

cumraliyusuf

cumraliyusuf

Üye
    Konu Sahibi
evet :hmmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Simkart yenileyin diye söyledim ama ciddiye almadınız hala boşuna uğraşıyorsunuz.

07kink07

07kink07

Üye
Kardeş bence burda arkadaşlarımızın tavsiyeleri işe yaramassa en yakın avea bayisine git sor onlar yardım eder..

Üst Alt