Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
telefon
yarın telefonu değiştiriyorum veaklım çok karışık lütfen yardım edin 900tl ye 0 mutlaka 0 ve most wantedı bile rahat açan bir telefon almak istiyorum yani oyun telefonu
aleranol
Üye
dostun daha öncede acmistin sanırım. s1 ile cok rahat oynayan nawy var. ace2nin donanımı da s1den daha üstün. takilmana gerek yok. s3 un o oyunda kasmasinin sebebi ise arkadaşın saat hızını düşürmesi ile alakalı bir durummus. rahatlıkla alabilirsin.
Mazlum Somer
Üye
Bulabilirsen S2'ye Bir Bakk ..
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
ya şimdi ace2 güzelde youtubede moden combat 3 gameplay baktım biraz kasıyodu nova 3 kasıyor most wantı bilmiyorum ve oyun koliyim
aleranol
Üye
robotlar oc yaparsın. oyun oynarken oc yap haricinde dc. root yaptıktan sonra zor değil.
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
dostum tercüme edermisin ben daha android kullanmadım
telefonuna developer yetkisi alicaksin yeni tüm yetki sende olacak bu root tur. koke ulaşmak. tabi ayrı superuser var 2si beraber olur. bunu yapınca telefonunda herturluseyi yapabilirsin. bununla uğraşan adamların uygulamalarını kurar işlemcinin hizlandirip yavaslatabilirsin. oyun oynarken hızlandırır normelde yavaslatirsin. garantilik sorunda ise orjinal.yazılımı odinle yükler ardından sayaç sifirlama yaparsın ve garanti farketmez.
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
bişey anladıysam arap oliyim yani ace 2 de bunu yapmassam güçlü oyunlarda yetersizmi kalır
aleranol
Üye
hayır yeterli. ama belki 1-2 yıl sonra gerekir. merak etme oynarsın hersekilde.
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
çok çok çok çok çok saol eminsin değğilmi modern ccombat 3 ve most wantedta kasmaz
kassa bile nawye pm atarsin sana yardımcı olur. pc olsa ben yardımcı.olurum ama 9aydir pc yok :S neyse sen kafana takma kasmaz. kadarsa ben sana apk falan bulmaya çalışırım rootla ilgili.
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler peki bir şey daha sorsam ace2 ye 2,3 var 4,0 veya jb güncellemesi varmı