Telefon yenileme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yenileme
Şuan elimde galaxy ace var ve her ihtiyacımı karşılayamıyor,galaxy s2 düşünüyorum fakat onda da ekran çözünürlüğü yeni telefonlara göre düşük (480x800) ace yi satıp bunu veya bunun gibi bi tel düşünüyorum ve aceyi satarsam üstüne ne kadar ekleme gerekir?

backwater

backwater

Üye
boşver onları 701 al rahat et

Türe

Türe

Üye
kardesim her 701 satildiginda komisyon mu aliyorsun :)) 3 konuda gordum seni adamlar galaxy malaksi diyo sen 701 diyon :))

Dostum biz onlara Fan diyoruz . Ölene kadar desteklerler .

Konuya gelirsek dostum galaxy nexus'un çözünürlüğü daha iyi istersen ona bak

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
nexus pek dusunmuyorum sagol yinede

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bi öneri ? ve yurt dışından getirtsem türkiyede kendim nasıl garantiye sokabilirim, uluslararası garanti ülkemizde gecerli degil cünkü

klongs

klongs

Üye
yok mu bi öneri ? ve yurt dışından getirtsem türkiyede kendim nasıl garantiye sokabilirim, uluslararası garanti ülkemizde gecerli degil cünkü

800x480 olduguna bakma super amoled plus harika bir sey arkta sensation xe var 960x540 cozunurlugu s2 sensation xe den daha guzel gosteriyor renkleri

cod123

Üye
kardes ben sana htc one x öneriyorum bugün aldim gercekten cok güzel cözünürlükte yüksek

aleranol

aleranol

Üye
kardes ben sana htc one x öneriyorum bugün aldim gercekten cok güzel cözünürlükte yüksek

peki pil ömrü oyun performansu ve benzeri konularda yeterlimi? Özellikle de pil konusunda?

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x daha yeni oldugu için bütçeyi zorlar ve bence s3 daha iyi htc one x e göre, yaza alabilirim galaxy s2 çünkü ucuzlayacak baya bi sgs3 çıktığı için,belki daha iyi tellet bile uygun bi fiyat olur sgs2 nin çözünürlüğünde sorun var gibi geldi sadece, eğer dediğin gibi o da iyiyse çok iyi bi telefon olur sgs2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt