fobko
Üye
Telefon Yardımı...
Arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 ay sonra telefon almayı düşünüyorum. Yalnız Nokia istemiyorum
Ben Samsung fanıyım aslında. Ve aklımda da Samsung Galaxy Ace var.Şöyle ki,her siteyi araştırdım ve bu telefonu gerçekten alan herkes çok sevmiş.Benim arkadaşım da aldı ve ondan da biraz inceleme fırsatım oldu.Gerçekten çok güzel.Ama aklıma takılan 2 soru var.Kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?
1.Flash desteğinin olmaması çok sorun yaratır mı? Neleri yapamam mesela?
2.Şuan piyasada S5830 ve S5830İ olmak üzere iki sürümü var. İ olanı HD oyunları oynatmıyormuş ve hafıza kartı hatası gibi bazı problemleri varmış.Ben alacağım telefonun İ olmamasını istiyorum. Bunu nasıl anlayabilirim?Ve İ kullanan varsa çok mu fark var?
Umarım okuyup cevap verirsiniz...
Ben Samsung fanıyım aslında. Ve aklımda da Samsung Galaxy Ace var.Şöyle ki,her siteyi araştırdım ve bu telefonu gerçekten alan herkes çok sevmiş.Benim arkadaşım da aldı ve ondan da biraz inceleme fırsatım oldu.Gerçekten çok güzel.Ama aklıma takılan 2 soru var.Kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?1.Flash desteğinin olmaması çok sorun yaratır mı? Neleri yapamam mesela?
2.Şuan piyasada S5830 ve S5830İ olmak üzere iki sürümü var. İ olanı HD oyunları oynatmıyormuş ve hafıza kartı hatası gibi bazı problemleri varmış.Ben alacağım telefonun İ olmamasını istiyorum. Bunu nasıl anlayabilirim?Ve İ kullanan varsa çok mu fark var?
Umarım okuyup cevap verirsiniz...