Öneri Telefon Uygulamalarının Hızlı Açılması

Sponsorlu Bağlantılar

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Uygulamalarının Hızlı Açılması
Arkadaşlar Facebook vb. uygulamaları ilk açtığımda açmış olduğum programın görünümünden ziyade beyaz bir zemin ile karşılaşmaktayım. Bu tüm android versiyonlarında mı aynı, telefonun özelliği veya durumu ile mi ilgili yoksa android ile alakalı bir durum mu acaba. Telefonda 1 gb ram, 1.5 gb dual core işlemci ve Android 4.2.1 sürümü yüklü..

Örnek Resim: (Facebook açılırken ki 2-3 saniyelik veya daha fazla bir süredeki ekran görüntüsü)

szqn55

szqn55

Üye
ram kasmış olabilir

turancen

turancen

Üye
Uygulamayı kaldır yeniden yükle düzelmesi gerek, bende hiç böyle bir hata vermedi şu ana kadar (s2)

szqn55

szqn55

Üye
yok sen arkaplanda çok uyglama var ramı temizle yavaşlamasıyla alakalı

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları sürekli kaldırıp yüklüyorum, güncelliyorum. Telefonda çok uygulama yüklü olduğu doğru ancak birçok programın arka planda çalışması engellenmiş vaziyette. Bilgisayar gibi telefona da belli bir süre sonra format atmak gerekiyor gibi geliyor

turancen

turancen

Üye
Telefon markası nedir kardeş

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
_______________Sony Xperia S

turancen

turancen

Üye
Bu telefon sorunlu arkadaştada vardı, sinir etti değiştirdi telefonu, oldum olası sevemedim sony telefonları

Sony abuk sabuk uygulamarı doldurup şişiriyor telefonu, 3 yada 4 gün sonra telefon şişiyor, kapatıp açılmazsa kullanılamaz hale geliyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar Facebook vb. uygulamaları ilk açtığımda açmış olduğum programın görünümünden ziyade beyaz bir zemin ile karşılaşmaktayım. Bu tüm android versiyonlarında mı aynı, telefonun özelliği veya durumu ile mi ilgili yoksa android ile alakalı bir durum mu acaba. Telefonda 1 gb ram, 1.5 gb dual core işlemci ve Android 4.2.1 sürümü yüklü..

Örnek Resim: (Facebook açılırken ki 2-3 saniyelik veya daha fazla bir süredeki ekran görüntüsü)

rami silme diyeceğim ama ramin ufak galiba senin :(

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z serisini kullanan arkadaşların telefonları gayet hızlı,
Dediğin doğru kardeş, mesela S3 mini biraz daha stabil çalışıyor yazılım olarak. Cyanogen mod yükleyerek android sürümünü değiştirip gereksiz programları mı kaldırsam napsam
rami silme diyeceğim ama ramin ufak galiba senin :(
İşte ram 1 gb ancak, başka 1 gb ram'i olan telefonlarda biraz daha hızlı yükleniyor program. Zannedersem bu şişmeden kaynaklanıyor ve birde
Windows Xp ile Windows 8 arasındaki fark gibi Android 4.2.1 biraz eski kalıyor gibi geliyor bana
Cyanogen Mod ile 4.4.2 filan yüklesem belki biraz farklı olabilir ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
Xperia Z serisini kullanan arkadaşların telefonları gayet hızlı,
Dediğin doğru kardeş, mesela S3 mini biraz daha stabil çalışıyor yazılım olarak. Cyanogen mod yükleyerek android sürümünü değiştirip gereksiz programları mı kaldırsam napsam

İşte ram 1 gb ancak, başka 1 gb ram'i olan telefonlarda biraz daha hızlı yükleniyor program. Zannedersem bu şişmeden kaynaklanıyor ve birde
Windows Xp ile Windows 8 arasındaki fark gibi Android 4.2.1 biraz eski kalıyor gibi geliyor bana
Cyanogen Mod ile 4.4.2 filan yüklesem belki biraz farklı olabilir ;)

LMK kapatıyordur sende büyük ihtimalle,cyanogen mod ile 4.4.2 falan kursan süper olur aslında ;)
Samsung'larda rehberin geç açılması sorununu rami silmeyerek aşabiliyordum :)

MaxipmaN

Üye
uygulamayı sil yükle yapmak işe yarar birşey değil,facebook uygulamasının verilerini sil uygulama yöneticisinden hesap falan silinir,tekrar girersin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ram İle İşlemci Hızı Öne Çıkar Hızlı Açılması İçin. +64 Bit İşlemciyse Tadında Yenmez +En Az 2 Gb Ram.
Pek Birşey Beklemeyiniz 1 Gb Ramdan

98farom98

98farom98

Üye
1gb ram sıkıntılı

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
1 gb ram sıkıntılı ve üstelik işletim sistemi sürümünden de kaynaklı bir sıkıntı oluyor bu aynı xp ile windows 8 arasındaki fark gibi
Baklım Android 4.2.1 olan sürümü 4.4.2 veya 5.0 Lolipop olarak güncelleyeceğim aradaki değişimi sizinle paylaşırım arkadaşlar ;)

Üst Alt