Telefon tercihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxtuna

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tercihi
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağımda genelde oyun ve internette takılıyorum hangi sony i önerirsiniz

Samet.25

sony diosan xperia arc s ama samsung dan s2 yi öneririm güzel telefon oyunlarda vs

justblood

justblood

Üye
Fiyat araligini yazarsaniz ona gore bizde onereleri yapalim

xxtuna

Üye
    Konu Sahibi
1000tlye kadar ya xperia p yada arc s düşünüyorum bunlarınindirimli fiyatları 1000tlden az

Xelord

Xelord

Üye
p iyidir de hafıza kartı yok. 16 gb dahili hafıza var 12-13 sana kalır diye düşünüyorum. Yeter diyorsan al. Ki bence yetebilir. 6-7 gb müzikyüklesen geriye 1 gb resim desen 4-5 gb kalır oyuna. Mesela most wated yüklersin 2 gb nova 3 yüklesi 2 gb biraz ufak çaplı fruit ninja gibi oyunlar yüklersin. Nova 3 bitince silermmodern combat yüklersin. Bu şekilde kendini biraz kısıtılıcan. Onun haricinde gzl telefon hem 2012 serisi cift cekirdek. Arc s den iyi olur diye dusunuyoru.

xxtuna

Üye
    Konu Sahibi
kasarmı

- - - Eklendi - - -

kasarmı

Xelord

Xelord

Üye
kasmaz.

- - - Eklendi - - -

Youtubedan bir kaç video izleyebilirsin. "Xperia P game test, Xperia p game" şekilinde aratırsan biraz fikrin olabilir. P kullanan varsa forumda onlar yardımcı olsa daha güzel olur.

xxtuna

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın haftaya nasipse alacağım

metnes71

Üye
bugünlerde nedendir bilemiyorum bende kafayı sony e taktım.
1000 tl ye kadar vereceğim.
Gönlümde xperia s almak var ama p de fena değil.
s ler kvk lı 1300 tl pasaport kayıtlı 840 tl ye kadar var.500 tl fark var arada oda iyi bir fiyat.
pasaport kayıtlı alsam 6 ay sonra ıme kapanma sorunu çıkacağına eminim , buna nasıl çözüm bula bilirim
ime atılınca güncellemelerini samsung s3 gibi kapatıyormu bu aletde s3 lerde ime atılıyor fakat artık güncelleme bitiyormuş.
su an son hangi yazılım atlıyor.
Ve aşağıdaki oyunları nasıl buluyoruz paralımı yoksa kolaymı bulunuyor.
bilgilerinizi rica ederim.

Xelord

Xelord

Üye
bugünlerde nedendir bilemiyorum bende kafayı sony e taktım.
1000 tl ye kadar vereceğim.
Gönlümde xperia s almak var ama p de fena değil.
s ler kvk lı 1300 tl pasaport kayıtlı 840 tl ye kadar var.500 tl fark var arada oda iyi bir fiyat.
pasaport kayıtlı alsam 6 ay sonra ıme kapanma sorunu çıkacağına eminim , buna nasıl çözüm bula bilirim
ime atılınca güncellemelerini samsung s3 gibi kapatıyormu bu aletde s3 lerde ime atılıyor fakat artık güncelleme bitiyormuş.
su an son hangi yazılım atlıyor.
Ve aşağıdaki oyunları nasıl buluyoruz paralımı yoksa kolaymı bulunuyor.
bilgilerinizi rica ederim.

Oyun bulmak olsun tüm derdin. Kolay iş. Maalesef o imei işini filan pek bilmiyorum.

metnes71

Üye
sağol mert bey , peki sony kullanıcısı olarakdan xperia s mi samsugn s3 mi ----- xperia p mi samsugn s3 minimi alayım sen ne dersin

benim için önemli olanlar ;

1- ücretsiz navigasyonlar ( navi - igo gibi)
2- oyun
3-internet ( bu cihazlar webde örn.filim sitesindeki filimleri oynatıyormu - divx filim seyret web gibi ?)

oğlumda s5570 samsugn var youtube videoalrı açıyor filim sitelerini oynatmıyor.Navigasyon çok güzel çalışıyor.

Xelord

Xelord

Üye
Öncelikle şunu söyleyim. Ben s, p ,s3 ya da mini kullanmadım.
P ile s3 mini arasında bence p daha iyidir. Ekran açısından ve kamera açısından. İki telefonda jelly bean güncellemesi alacak zaten. Bence mininin pye göre tek artısı hafıza kartı desteği olması. P de dahili 16gb hafıza vardır. Hafıza kartı takamıyorsun. Dahili hafızayla yetinmek zorundansın yani. Ki bence 16gb az değil.
Navigasyon ya da oyunların .apk dosyalarını bulacaksınız netten, yükleyeceksiniz. Bu hiç sorun olmaz. İnternette film sitesindek filmi oynatması için flash player gerekir. Bu internet tarayıcısıyla da ilgili flash destekli olması lazım.

S3 ile s arasında, S3 donanım olarak daha iyidir. Xperia S'in ekranı ve kamerası daha iyidir diye düşünüyorum.
s3 donanım olarak daha iyi heralde ama ben hiç samsunga bakmam yani kendime alacak olsam almam samsung.

- - - Eklendi - - -

Bir de s3 çıktıktan sonra çoğu özelliği için hiç iyi olmayan şeyler duymuştum, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. O'su çalışmıyor busu bozuk şeklinde. s2, s3den daha iyi dendi. s3ün çok satma sebebi de s2inin iyi olmasıdır bence. Ben olsam olmam yani ki sıfır almayı düşünüyorsanız s3ü. Pahalı olacaktır ona vereceğiniz paraya, biraz bekleyin xperia z çıkınca Xperia Z'ye de bir bakın derim.

- - - Eklendi - - -

Forumda bu konuları buldum istersen bir bak:

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-s3-mini-vs-sony-xperia-p-mi-730616.html

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/samsung-galaxy-s3-v-sony-xperia-s-lt26i-646247.html

metnes71

Üye
cok teşekkür ederim , sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...