Telefon Tercihi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tercihi ?
Android işletim sistemli,hızı yüksek ve fiyatı uygun bir telefon arıyorum.Önerileriniz neler olabilir arkadaşlar ?

gariipp

gariipp

Üye
fiyat sınırı?

SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
    Konu Sahibi
maximum 1000 tl olucak..

Waveman

Waveman

Üye
Xperia Neo

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

cnk52

Üye
Neo V

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
LG Optimus Black :oke:

fixana1

fixana1

Üye
Android işletim sistemli,hızı yüksek ve fiyatı uygun bir telefon arıyorum.Önerileriniz neler olabilir arkadaşlar ?

HTC Sensation XE, Bulgaristan-da 900 лева, yaklaşık 920 TL. Türkiye-de fiyatı nekadar eder bilmem.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam söylediğin fiyat doğruysa benim cihaz'ı satıp hemen alırım :D kulaklığı bile 300 lira :)
HTC Sensation XE, Bulgaristan-da 900 лева, yaklaşık 920 TL. Türkiye-de fiyatı nekadar eder bilmem.

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung Galaxy S :oke:

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
yurtdışı Sgs2 ve arc s ilanlarına bak dostum 1000 TL ye bulursun temiz teller var

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Huawei ideos x5 ;) ama galaxy s de olabilir .. :)

atakan25

atakan25

Üye
galaxy s tabiki

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar galaxy s ile s plus arasındaki çok fark var mı? Yani sizce hangisi daha kullanışlı ve pil ömrü fazla? Özellikle internet konusunda hangisini tavsiye edersiniz?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar galaxy s ile s plus arasındaki çok fark var mı? Yani sizce hangisi daha kullanışlı ve pil ömrü fazla? Özellikle internet konusunda hangisini tavsiye edersiniz?

çok oyun oynamayacaksan fiyat yönünden i9001 olabilir. ama para sıkıntı değilse i9000

gölgee_65

gölgee_65

Üye

çok oyun oynamayacaksan fiyat yönünden i9001 olabilir. ama para sıkıntı değilse i9000

Yok telde oyun çok nadir oynuyorum. Benim için önemli olan, şarjı iyi gitsin ve interneti kasmasın yeter. Şimdi i9000 daha mı pahalı oluyor? Şaşırdım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...