telefon tercihi karar vermek cok zor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
telefon tercihi karar vermek cok zor..
arkadaşlar 600 ile700 arasında telefon almayı düşünuyorum karar veremedim motolux cok hoş gözukuyor sonıynın neo su var samsung wonder de var karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.. teşekurler

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk koyduqun resimdeki telefonu al

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
motoluxe'nin ekranı büyük ve 8mp kameraya sahip ve 1ghz işlemci ama yazılım desteği konusunda zayıf. Xperia Neo(Neo V Değilse) 8mp kameraya sahip 1ghz işlemci ve ekranı motoluxe'ye göre küçük ama yazılım desteği konusunda motoluxe'ye fark atar. Gerek custom rom gerekse Sony'nin desteği. Galaxy W ise 5mp kamera 1,4 ghz işlemci hızı bence motoluxe'yi bırak ama Xperia Neo Led ekran ve ekran çözünürlüğü ile galaxy Wonder'dan daha iyi forumdaki başka Xperia Neo-Neo V(aradaki tek fark kamera) ve galaxy W karşılaştırmalarına bakabilirsin :)

panpalar

panpalar

Üye
wonder bence

Euphoria-

Üye
Sakın Wonder alıp hata yapma ! Kesinlikle neo v. panpalar nickli arkadaşda zaten nickinden yaşını belli ediyor kullanığı max telefon sayısı 2 dir...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motoluxe multimedya telefonu işlemci ve gpu'su vasat ele. Wonder neo v ile aynı. İşlemci farkı var ama bunun sebebi wonder'ın fabrikadan oc'lu olarak çıkması. Yani neo v'yi oc edersen aynı olur işlemciler. Ki zaten mimarileride aynı. Tasarım yönündende neo v iyi gibi.
Bence neo v.

-Emre

-Emre

Üye
Wonder bence sony ericsson diye bi firma yok artik alma neo v

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cukuleaks

Üye
Kesnlikle wonder alma. Neo v al. Kesinlikle bak...

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
neo hada cılgın duruyo bide motolux de güzel bir kıza benziyor sanki al beni al dıyo :) wonder oc luymuş diyo arkadaş bide sarj sorunu cıkacak ortaya hepsi güzel bu telefonların ya

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
duyanda wonderı berbat bir telefon zannetçek hdmi ve otg başka fark yok iki telefon arasında(oyun performansı demeyin güncelleyince wonderın performansı artıyor ;) ) ayrıca neo v nin sar değeri yüksek sana kalmış yalan söylemeyeyim tekrar alma şansım olsa neo v alırdım ama wonderda kötü değil.

mali_47

Üye
    Konu Sahibi
peki neo ile neo v arasında ne fark var 100 tl fark var o kesinde:)

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Samsung wonder almanı tavsiye etmem ben bu telefondan bir önceki wonder di banada herkez wonderi tavsiye etmişti bunların yaptığı gibi bende uyup onlara aldım ama aldığıma bin pişman oldum bir dış görünüşte kaybetti ikincisi 10 cm den yere düşse bile kasasının dandikliğinden hemen eziliyo bir yarafları bide internet konusunda iyi gözükebilir ama bir video yu internetten sonuna kadar izleyemezsin yani tam anlamıyla berbat gta 3 ü yüklemiştim donuyordu ve bir şüre oynadıktan sonra aşırı derecede ısınıyo bundan bıkıp bende xperia ya geçtim neo v aldım zararına sattım borca girdim aldım ama çok memnunum neo v den gta 3 ü yükledim ve onun yanında 15 tane daha büyük çaplı oyun yükledim ve aralıksız wifi açık müzik açık tam 9 saat oynadım ve şarj ancak 3 te 2 si bitmişti bende wonder bir işe yaramaz tek galip

Sony ericsson xperia neo v

hatırlarsın ki sony ericsson
samsung ve onun gibi bir kaç markadan daha tecrübeli ve emin ol neo v yi eline aldığında ondaki gücü hissedeceksin :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Samsung wonder almanı tavsiye etmem ben bu telefondan bir önceki wonder di banada herkez wonderi tavsiye etmişti bunların yaptığı gibi bende uyup onlara aldım ama aldığıma bin pişman oldum bir dış görünüşte kaybetti ikincisi 10 cm den yere düşse bile kasasının dandikliğinden hemen eziliyo bir yarafları bide internet konusunda iyi gözükebilir ama bir video yu internetten sonuna kadar izleyemezsin yani tam anlamıyla berbat gta 3 ü yüklemiştim donuyordu ve bir şüre oynadıktan sonra aşırı derecede ısınıyo bundan bıkıp bende xperia ya geçtim neo v aldım zararına sattım borca girdim aldım ama çok memnunum neo v den gta 3 ü yükledim ve onun yanında 15 tane daha büyük çaplı oyun yükledim ve aralıksız wifi açık müzik açık tam 9 saat oynadım ve şarj ancak 3 te 2 si bitmişti bende wonder bir işe yaramaz tek galip

samsung ve onun gibi bir kaç markadan daha tecrübeli ve emin ol neo v yi eline aldığında ondaki gücü hissedeceksin :oke:
Neo vnin daha iyi olduğunu biliyorum zaten wonder bana belçikadaki teyzemin hediyesi yalnız telefonu 3 - 4 kez düşürdüm kasasında bile çizik yok ayrıca internet performansı kötü değil

mali_47

Üye
    Konu Sahibi

yarın bakmaya gidecem elime alacam ve gücu hissedersem alacam :) teşekurler

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Neo vnin daha iyi olduğunu biliyorum zaten wonder bana belçikadaki teyzemin hediyesi yalnız telefonu 3 - 4 kez düşürdüm kasasında bile çizik yok ayrıca internet performansı kötü değil

kanka ya wondere savunma sen telefonu sadece arama için kullanıyosun bu sitedeki herkez teli pc niyetine kullanıyor yani wonder onlara gitmez .. :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
kanka ya wondere savunma sen telefonu sadece arama için kullanıyosun bu sitedeki herkez teli pc niyetine kullanıyor yani wonder onlara gitmez .. :ehe
Telefonumda modern combat 3 dead trigger gibi oyunları sorunsuz oynuyorum dershaneye gidip gelirken 30 dk müzik dinliyorum hergün 30 dkk 3g ile 1 saat wifi ile internete giriyorum ve gittiğim yerlerde sürekli fotoğraf çekiyorum en az 60 mesaj atıyorum anlıyacağın bilgisayardan bile verimli kullanıyorum wonder muhtemelen senin ilk akıllı telefonun olmuş o yüzden kullanamamışsın.

enterneoll

enterneoll

Üye
neo v kesinlikle !!!!!!!!1

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
neo v nin arayüzü çok kötü. belkide benim inceledğim kötüdür ama W iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt