mali_47
Üye

Neo'nun kamerası 8mp Neo v 5mp birde fiyatpeki neo ile neo v arasında ne fark var 100 tl fark var o kesinde![]()
onun dışında ağırlıkları bile aynı galibaNeo'nun kamerası 8mp Neo v 5mp birde fiyatonun dışında ağırlıkları bile aynı galiba

Neo vnin daha iyi olduğunu biliyorum zaten wonder bana belçikadaki teyzemin hediyesi yalnız telefonu 3 - 4 kez düşürdüm kasasında bile çizik yok ayrıca internet performansı kötü değilSamsung wonder almanı tavsiye etmem ben bu telefondan bir önceki wonder di banada herkez wonderi tavsiye etmişti bunların yaptığı gibi bende uyup onlara aldım ama aldığıma bin pişman oldum bir dış görünüşte kaybetti ikincisi 10 cm den yere düşse bile kasasının dandikliğinden hemen eziliyo bir yarafları bide internet konusunda iyi gözükebilir ama bir video yu internetten sonuna kadar izleyemezsin yani tam anlamıyla berbat gta 3 ü yüklemiştim donuyordu ve bir şüre oynadıktan sonra aşırı derecede ısınıyo bundan bıkıp bende xperia ya geçtim neo v aldım zararına sattım borca girdim aldım ama çok memnunum neo v den gta 3 ü yükledim ve onun yanında 15 tane daha büyük çaplı oyun yükledim ve aralıksız wifi açık müzik açık tam 9 saat oynadım ve şarj ancak 3 te 2 si bitmişti bende wonder bir işe yaramaz tek galip
Sony ericsson xperia neo v
hatırlarsın ki sony ericsson
samsung ve onun gibi bir kaç markadan daha tecrübeli ve emin ol neo v yi eline aldığında ondaki gücü hissedeceksin![]()
yarın bakmaya gidecem elime alacam ve gücu hissedersem alacamSamsung wonder almanı tavsiye etmem ben bu telefondan bir önceki wonder di banada herkez wonderi tavsiye etmişti bunların yaptığı gibi bende uyup onlara aldım ama aldığıma bin pişman oldum bir dış görünüşte kaybetti ikincisi 10 cm den yere düşse bile kasasının dandikliğinden hemen eziliyo bir yarafları bide internet konusunda iyi gözükebilir ama bir video yu internetten sonuna kadar izleyemezsin yani tam anlamıyla berbat gta 3 ü yüklemiştim donuyordu ve bir şüre oynadıktan sonra aşırı derecede ısınıyo bundan bıkıp bende xperia ya geçtim neo v aldım zararına sattım borca girdim aldım ama çok memnunum neo v den gta 3 ü yükledim ve onun yanında 15 tane daha büyük çaplı oyun yükledim ve aralıksız wifi açık müzik açık tam 9 saat oynadım ve şarj ancak 3 te 2 si bitmişti bende wonder bir işe yaramaz tek galip
Sony ericsson xperia neo v
hatırlarsın ki sony ericsson
samsung ve onun gibi bir kaç markadan daha tecrübeli ve emin ol neo v yi eline aldığında ondaki gücü hissedeceksin![]()
teşekurlerNeo vnin daha iyi olduğunu biliyorum zaten wonder bana belçikadaki teyzemin hediyesi yalnız telefonu 3 - 4 kez düşürdüm kasasında bile çizik yok ayrıca internet performansı kötü değil

Telefonumda modern combat 3 dead trigger gibi oyunları sorunsuz oynuyorum dershaneye gidip gelirken 30 dk müzik dinliyorum hergün 30 dkk 3g ile 1 saat wifi ile internete giriyorum ve gittiğim yerlerde sürekli fotoğraf çekiyorum en az 60 mesaj atıyorum anlıyacağın bilgisayardan bile verimli kullanıyorum wonder muhtemelen senin ilk akıllı telefonun olmuş o yüzden kullanamamışsın.kanka ya wondere savunma sen telefonu sadece arama için kullanıyosun bu sitedeki herkez teli pc niyetine kullanıyor yani wonder onlara gitmez ..![]()