Bi arkadaş yazmış salı günü huawei g7 telefonumu %100 şarjda kullanmaya başladım çok oyun oynayan birisiyim ve cuma günü saat 15.00 de şarjım %17 kaldı demiş
Bi arkadaş yazmış salı günü huawei g7 telefonumu %100 şarjda kullanmaya başladım çok oyun oynayan birisiyim ve cuma günü saat 15.00 de şarjım %17 kaldı demiş
Vay anasını be! neymiş bu G7 bugün gidip bakacağım. Arkadaşın bir ekran görüntüsü aliverseymis keşke valla çok merak uyandirdi bende. kötü niyetten değil değil 4 gün kullanılabilir olması dikkatimi çekti
Vay anasını be! neymiş bu G7 bugün gidip bakacağım. Arkadaşın bir ekran görüntüsü aliverseymis keşke valla çok merak uyandirdi bende. kötü niyetten değil değil 4 gün kullanılabilir olması dikkatimi çekti
Normal kullanimda gidebilir ama oyun falan o kadar gidecegini sanmiyorum
Babam sadece telefonlar konusur burde facebook
Bunun disinda bisey yol onada 3-4 gun bu telefon
S3 mini si 2-3 gun gidiyor
Evet bende bi yonden bende oyle dusunuyorum gerci huawei de pek oyun performansi yok ama fiyat farki var onemli olan kamera ve ekranin netligi parlakligi birde tabiki hizli olcak kasma yapmamasi lazim oyle
Zenfone 6 otg desteklemiyor malesef bu arada hayirlisi olsun bende g3 beat aldim turkcellden site uzerinden 2gune elimde olur bence ozeliklerine ve fiyatina gore cok mantikli bir secim yapmissin