Tavsiye Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Bu android telefonlar'da hafıza sorunu olduğu için ne bileyim casper via aklıma yatmıyor değil yani 16 gb hafıza kapasitesi var... + 13 MP kamerası var 1 gb ram de var zaten oyun için pek almam telefon kararsız kaldım çok

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu android telefonlar'da hafıza sorunu olduğu için ne bileyim casper via aklıma yatmıyor değil yani 16 gb hafıza kapasitesi var... + 13 MP kamerası var 1 gb ram de var zaten oyun için pek almam telefon kararsız kaldım çok

Valla bende lg g2 var 16gb aldigimda boş yer 10.6gb ti ister inan ister inanma telefonda 90kusur uygulama 300muzik 4 oyun 200-300 foto var 1gb yer kaldi

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur kardeşim. ya ben o kadar detaya girmem nasıl diyeyim telefondan oyun oynayan biri değilim. sonra uygulama olaraktan sadece facebook, messenger ve whatsapp kullanıyorum + bide normal sms bölümünü çok kullanıyorum başkada bişey yok

Luck Star

Luck Star

Üye
Doğrudur kardeşim. ya ben o kadar detaya girmem nasıl diyeyim telefondan oyun oynayan biri değilim. sonra uygulama olaraktan sadece facebook, messenger ve whatsapp kullanıyorum + bide normal sms bölümünü çok kullanıyorum başkada bişey yok

Valla Discovery olur moto g olur casper bilmiyorum bana pek sicak gelmiyor.. lumialara baktinmi?

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Lumia hoşuma gitmiyor açıkcası arkadaşlar kullanıyor bende bakayım dedim ama hoşuma gitmedi. ama en iyisi teknosa mağazasına gidip yakından bakmam gerekiyor senin söylediğin motorola G ile casper via'ya

Luck Star

Luck Star

Üye
Lumia hoşuma gitmiyor açıkcası arkadaşlar kullanıyor bende bakayım dedim ama hoşuma gitmedi. ama en iyisi teknosa mağazasına gidip yakından bakmam gerekiyor senin söylediğin motorola G ile casper via'ya

Motorola G kalitelidir .

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kamera lazim degilse moto g cok iyi olur bizzat inceledim kamera vasat

Takipçi Satın Al

Üst Alt