Telefon Tavsiyesi Telefon tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi ?
En fazla 600 tl verebilrim telefon için.

- Mesaj yazmak
- Müzik dinlemek
- İnternette takılmadan gezmek.
- Kamerası'da iyi olsun yeter.

Öncelikli istediklerim bunlar. Bu isteklerime göre önerilerinizi bekliyorum. :rica::oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyat aralığında x5 P503 veya Gio tavsiye ederim..

Masha

Masha

Üye
O fiyata alabileceğin en iyi Smartphone Galaxy Gio ve Optimus Me'dir. Tasarımları şık ve kaliteli cihazlar. :oke:

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Tuşlu telefon olarak hangi modeli öneriyorsunuz ?

blackcemre

Üye

N97 Mini ilanım o telefonada ibr bakın derim.

svastika

Üye
    Konu Sahibi
2. el'e karşıyım, alamam.

Symbianist

Symbianist

Üye
Nokia 603 ve 700 güzel de fiyatları ne kadardi hatırlayamadim. Sanki 603 sana yakın gibi.

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Şu an Samsung 7233 kullanıyorum: işletim sistemi ve dokunmatik olmasından bıktım. Aynı özelliklere sahip tuşlu bir telefon almak istiyorum, maddi kaynak fazla olsa Nokia E6 istiyorum ama yok. Samsung Galaxy Y/M Pro nasıl iyi midir ?

y n s c n

y n s c n

Üye
E72 iyi bi tercih olabilir.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Wifi aramıyorsan eğer 280 tlye samsung c3200 monte tavsiye ederim.Eğer yok dersen android telefon al.Nokiaya bulaşma derim

abcd002

Üye
Nokia C6-01 veya Samsung Galaxy Gio al ikiside şu anda o fiyat aralığındaki en iyi cihazlardır

Emre-45

Emre-45

Üye
Nokia C6-01

Ocean258

Ocean258

Üye
glaxy gio yada Optimus Me'lere bi bak kardesm. Tasarım,şarj süresi,wifi hızı olarak optimus me cok ıyıdı 3 ay kullandım. tavsiye ederim fiyatına gore gayet güzel telefon.

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Wifi aramıyorsan eğer 280 tlye samsung c3200 monte tavsiye ederim.Eğer yok dersen android telefon al.Nokiaya bulaşma derim

android iyi ama tuşlu telefonu yok olanlar da pahalı. hâlâ karar veremedim ama E72 alırım gibi. çünkü. tekrar telefon değiştirmeyi düşünüyorum. alacağım telefon geçici olacak 2 sene gibi.

----------Eklendi @ 23:39:20 ---------- Yazıldı @ 23:36:08 ----------

glaxy gio yada Optimus Me'lere bi bak kardesm. Tasarım,şarj süresi,wifi hızı olarak optimus me cok ıyıdı 3 ay kullandım. tavsiye ederim fiyatına gore gayet güzel telefon.

E72
E6
Galaxy M Pro
Galaxy Y Pro
bu telefonlardan hangisini öneriyorsunuz ? üstünlük belirten özellikleri yazın zahmet olmazsa,

Rapekoline

Rapekoline

Üye
Hem dokunmak, hem yazmak istiyorsan Nokia c3-01 tavsiye ederim.. ben kullanıyorum gayette memnunum fiyatı da 400-450tl arasında rahatlıkla bulabilirsin.. Her işini de görceğine inanıyorum :)

Masha

Masha

Üye
Aklında tam olarak olan ne ? Bence ne almak istediğini sende bilmiyorsun. Yeni nesil android kullanıyor ve dokunamtik ekranda da qklavye mevcut.
Hızı etkili ve zaman geçirmek için rahat bir biçimde oyun oynayacağım Optimus Me veya Galaxy Gio tavsiye ederim. Bi bak tuşlu telefonlardan daha kaliteli ve daha sağlam cihazlar.

Symbianist

Symbianist

Üye
Bir de android mi istiyor symbian mi onu da belirtmemiş arkadaş.

pRime.

pRime.

Üye
Nokia 603, C6-01 veya E6'ya bakabilirsin.

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Hem dokunmak, hem yazmak istiyorsan Nokia c3-01 tavsiye ederim.. ben kullanıyorum gayette memnunum fiyatı da 400-450tl arasında rahatlıkla bulabilirsin.. Her işini de görceğine inanıyorum

İyi bir telefon önerin için teşekkürler...

Aklında tam olarak olan ne ? Bence ne almak istediğini sende bilmiyorsun. Yeni nesil android kullanıyor ve dokunamtik ekranda da qklavye mevcut.Hızı etkili ve zaman geçirmek için rahat bir biçimde oyun oynayacağım Optimus Me veya Galaxy Gio tavsiye ederim. Bi bak tuşlu telefonlardan daha kaliteli ve daha sağlam cihazlar.

Evet, galiba sorun burada balık burcu olduğum için galiba kara vermekte zorlanıyorum. Ama tuşlu bir telefon olacağı kesin. Buna göre en fzla 650 tL verebileceğim bir telefon önerin. Yok, dokunmatik almam bıktım çünkü.

----------Eklendi @ 09:16:09 ---------- Yazıldı @ 09:10:23 ----------

Bir de android mi istiyor symbian mi onu da belirtmemiş arkadaş.

ikisinden biri olabilir, 2 yıl kullanacağım onun için daha fazla para vermek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt