Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiTelefon Tavsiyesi Yardımlarınızı Bekliyorum ....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet.25
Zaten soyle bi baktiginda 2bin tl ye bana gore 3 4 tel var s3 note2 lumia.920 sony xperia serisinide arastirmani tavsiye ederim bide bunlarin arasindan bana sorarsan note 2 yi al saglam kullanirsan 2 3 yil rahat kullanirsin verdigin paraya dq deger
amcalu1
Üye
Bekle droid dna çıkınca onu al ve söyle bir moderatöre konularını birleştirsin
meme4
Üye
samsung galaxy s3 lumia 920 tam sana eger google ürünlerini kullanıyorsan telefonu pc gibi kullanmak istiyorsan s3 al yok kamera önemli kalite istiyom ben dersen lumia 920 al ama lumia 920 den 1 1,5 yıl pek fazla uygulama bekleme
memiqx
Üye
İphone 5 veya iphone 4s hic dusunmeden al bende var cok memnunum kullanisi uygulamalari falan android den cok daha iyi
SkyLaBTR
Üye
wp istersen lumia 920... android ise htc onex+ veya galaxy note 2 olabilir
HTC one x+ geliyormuşda onu mu alsam acaba ne kadar surer acaba gelmesi
kartal-78
Üye
arkadaş telden sıkılacanı okudum ama şu var yeni gelişen sistemden kolakolay sıkılmazsın l920 wp8 le yeni gelişiyor yeniliklere açık sıkıntı çekmezsin diğer teller sistemleri oturmuş duruöda ve sistemlerine daha nekadar geliştire bilirler belli değil seçimini iyi yapman lazım bence l920 çünkü yeni sistem ama sen oturmuş bir sistem istiyorsan galaxy s3 alabilirsin