Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiTelefon Tavsiyesi Lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seckinordu
Üye
Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi Lazım
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama internetteki tüm videoları telefon üzerinden izleyebileceğim bir telefon olmasını istiyorum.
n8 düşünüyordum onunla ilgilide çok sorunlu olduğu hakkında dert yanıyor herkes
enaa_881
Üye
kardeş fiyat belirtmemişsin ama S2 yi önerebilirim yada iphone 4S
fiyat söylersen daha iyi yardımcı oluruz sana
klsb44mirc
Üye
Android telefonlardaki flash player desteğiyle bu mümkündü ama emin olmamakla birlikte tüm android telefonlar için flash player desteğinin çekildiğini duymuştum. iPhone'da html5 desteği oda tüm sitelerde yok ama bi arkadaşım android kullanıcısı olarak her türlü videoyu rahatlıkla açtığını söyledi yine de etraflıca araştırdaktan sonra android telefon almanı öneririm.
Bütçeni yazmamıssın ama N8 almayı düşündüğüne göre en az 1000 lira bütcen var
Android Tavsiyem :
-İdeos x5
-Galaxy S2
-Galaxy Nexus
-Galaxy W
-HTC Rhyme
Nokia(Belle-Anna) Tavsiyem :
-603
-701
-N8
-C7
-700
enaa_881
Üye
kardeş X5 i diğer androidlerin arasına niye yazdınki? bide 1000 tl bütçeye nexus, S2 mi yazdın???
eğer 1000 tl civarında bütcen varsa galaxy s ,s plus ,galaxy w ,optimus black, desire s, xperia neo
seckinordu
Üye
Konu Sahibi
pardon unutmuşum yazmayı ortalama 1000tl lik bir telefon olsun n8 aslında kardeşim kullanmıştı ordan aklımda kaldı güzel telefon kamera özellikleri felan müthiş ama çoğu kişi bu telefon hakkında olumsuz düşünce belirtiyor
baktım gerçekten müthişmiş listeme aldım teşekürler fiyatta iyimiş peki bunda internetteki videoları izleyebilirmiyim? facebook dailymaiton movshare vs. bu sitelerdeki videoları
kardeş X5 i diğer androidlerin arasına niye yazdınki? bide 1000 tl bütçeye nexus, S2 mi yazdın???
eğer 1000 tl civarında bütcen varsa galaxy s ,s plus ,galaxy w ,optimus black, desire s, xperia neo
baktım gerçekten müthişmiş listeme aldım teşekürler fiyatta iyimiş peki bunda internetteki videoları izleyebilirmiyim? facebook dailymaiton movshare vs. bu sitelerdeki videoları