Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seckinordu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi Lazım
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama internetteki tüm videoları telefon üzerinden izleyebileceğim bir telefon olmasını istiyorum.
n8 düşünüyordum onunla ilgilide çok sorunlu olduğu hakkında dert yanıyor herkes

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş fiyat belirtmemişsin ama S2 yi önerebilirim yada iphone 4S
fiyat söylersen daha iyi yardımcı oluruz sana

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
Android telefonlardaki flash player desteğiyle bu mümkündü ama emin olmamakla birlikte tüm android telefonlar için flash player desteğinin çekildiğini duymuştum. iPhone'da html5 desteği oda tüm sitelerde yok ama bi arkadaşım android kullanıcısı olarak her türlü videoyu rahatlıkla açtığını söyledi yine de etraflıca araştırdaktan sonra android telefon almanı öneririm.
Bütçeni yazmamıssın ama N8 almayı düşündüğüne göre en az 1000 lira bütcen var :)
Android Tavsiyem :
-İdeos x5
-Galaxy S2
-Galaxy Nexus
-Galaxy W
-HTC Rhyme
Nokia(Belle-Anna) Tavsiyem :
-603
-701
-N8
-C7
-700

:oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş X5 i diğer androidlerin arasına niye yazdınki? bide 1000 tl bütçeye nexus, S2 mi yazdın???
eğer 1000 tl civarında bütcen varsa galaxy s ,s plus ,galaxy w ,optimus black, desire s, xperia neo

• Beğen
Tepkiler: klsb44mirc

seckinordu

Üye
    Konu Sahibi
pardon unutmuşum yazmayı :D ortalama 1000tl lik bir telefon olsun n8 aslında kardeşim kullanmıştı ordan aklımda kaldı güzel telefon kamera özellikleri felan müthiş ama çoğu kişi bu telefon hakkında olumsuz düşünce belirtiyor

futbol123

futbol123

Üye
sony xperia neo u tavsiye ederim

seckinordu

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia neo u tavsiye ederim

baktım gerçekten müthişmiş listeme aldım :D teşekürler fiyatta iyimiş peki bunda internetteki videoları izleyebilirmiyim? facebook dailymaiton movshare vs. bu sitelerdeki videoları

AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia 701

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş X5 i diğer androidlerin arasına niye yazdınki? bide 1000 tl bütçeye nexus, S2 mi yazdın???
eğer 1000 tl civarında bütcen varsa galaxy s ,s plus ,galaxy w ,optimus black, desire s, xperia neo

kardeş burada önerdiklerimin hepsini incele bak karar ver

futbol123

futbol123

Üye
baktım gerçekten müthişmiş listeme aldım :D teşekürler fiyatta iyimiş peki bunda internetteki videoları izleyebilirmiyim? facebook dailymaiton movshare vs. bu sitelerdeki videoları
evet flash player desteği var :)

seckinordu

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler arkadaşlar karar kıldım sony xperia neo alacam :D

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye

Hoşuma gittiği için bakmasını öneririm o bakımdan :) :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt