Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi bir yardım eder misiniz?????

Sponsorlu Bağlantılar

---misafir---

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi bir yardım eder misiniz?????
arkadaşlar şu ana kadar akılsız telefon kullanıyordum ihtiyacım yoktu. şuanki akıllı telefonlardan hiç anlamıyorum. şöyle bi fiyatına göre araştırma yaptığımda galaxy s3 mini, lumia 520 ve lumia 620 gözüme takıldı. sadece skype ve facebook twitter falan sorunsuz girsin, kamerasıda ortalama işe yarar birşey olsun istiyorum. bunlardan hangilerini tavsiye edersiniz?

Hasand.

Hasand.

Üye
uygulama hız istiyorsan s3 mini
dıs gorunus uzun batarya istiyorsan lumıa 520, lumıa 620
ekonominik istiyorsan lumıa 520 secim seninnnnnnn bence s3 mını al hız lı ve eglenceli

messevim

messevim

Üye
ben 620 yi tercih ederdim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben de Lumia 620 ve S3 Mini arasında kalmıştım. İyi ki S3 Mini almamışım. Aybin.Kilic sağolsun yardımcı oldu ve Lumia 620'den memnunum. Kamerası tatmin edici. Sosyal ağları da rahatça kullanabilirsin. Şarjı da yeterli. Fakat oyun falan oynayamazsın. Bunları göz önünde bulundurarak karar ver.

RowneSM

RowneSM

Üye
Ben de Lumia 620 ve S3 Mini arasında kalmıştım. İyi ki S3 Mini almamışım. Aybin.Kilic sağolsun yardımcı oldu ve Lumia 620'den memnunum. Kamerası tatmin edici. Sosyal ağları da rahatça kullanabilirsin. Şarjı da yeterli. Fakat oyun falan oynayamazsın. Bunları göz önünde bulundurarak karar ver.

Oyun nasil oynanmiyorki ? Destek falanmi yok ?

messevim

messevim

Üye
ram ı 512 olduğu için 620 ye göre oyunlar çıkmıyor bazen.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Oyun nasil oynanmiyorki ? Destek falanmi yok ?

Arkadaşım aradığın kriterleri göz önüne alındığında aradığın telefon Lumia 620 modeli. Hiç tereddütsüz almanızı tavsiye ederim. Oyun konusunda sıkıntı yok 30 tane yükledim ve hepsini oynuyorum dersem yalan olur.

Sadece yeni oyunlar da 1gb ram sıkıntısı var oda optimizasyon konusunda firmalardan kaynaklıdır.

Kamera performansı ortalamanın üzerinde. Sosyal ağlar telefonda entegre. 3g görüntülü konuşma şu an için aktif değil. On kamera skype ile uyumlu çalışıyor. Skype üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsin.

520 yi ele ön kamera yok onda skype kullanımı sıkıntı yaratır. Ayrıca kamera da flaş yok. Gece çekimleri biraz sıkıntı olur.

---misafir---

Üye
    Konu Sahibi
520 yi eledim. peki bu fiyat aralığında sony yada diğerleri nasıldır? birde 620 alırsam renk olarak sizce hangisi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
520 yi eledim. peki bu fiyat aralığında sony yada diğerleri nasıldır? birde 620 alırsam renk olarak sizce hangisi?

Sony telefonlar hakkında fazla bilgim yok. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur size.

Lumia serilerinde Sarı , kırmızı ve beyaz renkler hoşuma gidiyor. Sarı rengin al benisi çok fena ;)

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Siz genede bir internet üzerinden lumia 620 renk seçeneklerini inceleyin isterseniz.

98costantine98

Üye
general mobile discovery var 4 çekirdeklı 1 gb ram 8mp arka önde ise 2mp kamera var

Üst Alt