Telefon tavsiyelerine ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyelerine ihtiyacım var.
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum.400-500 tl arası olmalı.
Wi-fi olsun birde dokunmatik olsa iyi olur ama şart değil.önerileriniz nelerdir.

bu arada aklımdaki telefonlar 5800, c5-01 ve x8 xperia sizce hangisi?ve tabi bşka öneriler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
x8 :oke:
ya da galaxy mini, gio, lg optimus me ve one :oke:

blackaid

blackaid

Üye
vatan bilgisayarda kampanya var kaçırma samsung i5510 galaxy fit nokiac5 galaxy mini lg p503

Elektr0

Elektr0

Üye
gio dostum 550 TL idi .. teknosa dan aldım turkcelle 50 TL indirim var dediler 500 TL ye aldım...

'Patron

'Patron

Üye
c5-01 değil c5-03 :) arasında x8 xperia.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0
fireman87

fireman87

Üye
5800'mı yok artık. 500 ve civarı bir fiyata x5 almak mantıklı olur.. 5800 alırsan paranı boşa harcamış olursunuz..

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optımus me.. bı oncekı telefonum. Tasarımı,Hızı,şarj süresi mukemmel, wifi da oyle kastıgını yada sorun cıkarttıgını hıc hatırlamıyorum valla telefonun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en iyi smartphone bence.. tavsiye ederim bakmanı..

buket2

buket2

Üye
o fiyata en iyisi android froyo işletim sistemine sahip optimus me:oke:

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.İnceledim tavsiyelerinizi.Optimus me ile Gio arasında kaldım.Hala LG'mi alayım diyorsunuz:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gio me den daha iyi arkadsim

futbol123

futbol123

Üye
50tl daha koyun 550tl ye C6-01 alın teknosa.comda 50tl hediye ceki var normalde 600tl

__xXx__

__xXx__

Üye
50tl daha koyun 550tl ye C6-01 alın teknosa.comda 50tl hediye ceki var normalde 600tl
aynen arkadaşa katılıyorum ben de daha yeni tel aldım ama değiştirmeyi düşünüyorum:D c6-01 çok deli alet:D

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Ben pek anlamıyorum ama Android Symbian'dan daha iyi sanırım.dediğiniz telefon symbian yinede iyimidir diğerlerinden.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş bu telefonda sıkıntı yaşamazsın ben android kullanıcısıyım daha yeni yerleşmeye başladığı için yazılımsal sorun yaşanıyor android tabi ki şu an en iyisi ama illa android istiyorsan biraz uzun bi süre beklemen lazım 3 ay kadar mesela ama c6-01 i yabana atma kim ne derse desin symbian olsa bile nokia yabana atılacak tel değildir

mangdaşire

mangdaşire

Üye
optimus one,5800,i5510 a bakabilirsin.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus p503,Gio,İdeos x5 hawey .)

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar pc'ye birşeyler oldu.Çoğu siteye giremiyorum ve telefon inceleyemiyorum.Sizden ricam yazacağım telefonların fiyatlarını söylemeniz ve bir sıralama yapmanız iyiden kötüye doğru.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çooook teşekkürler.

c6-01
Galaxy Gio
Galaxy mini
Lg optimus me ve one

Yardım bekliyorum arkadaşlar.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ya arkadaşlar pc'ye birşeyler oldu.Çoğu siteye giremiyorum ve telefon inceleyemiyorum.Sizden ricam yazacağım telefonların fiyatlarını söylemeniz ve bir sıralama yapmanız iyiden kötüye doğru.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çooook teşekkürler.

c6-01
Galaxy Gio
Galaxy mini
Lg optimus me ve one

Yardım bekliyorum arkadaşlar.

arkadaşım öncelikle yeri burası değil

c6 600 lira

galaxy gio ve mini 500 ile 600 arasında

lg optimus me 350 400 arasında one yi bilmiyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt