telefon tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiye
böyle bir konu açmıştım belirtiyim...

Yaza doğru bir telefon alcam kafamda bir kaç seçenek var siz hangisi iyiyse rahat oyun oynanabiliyorsa onu söyleyin 650 lira üstü model söylemeyin aklımdakile söyliyim acer liquid e, samsung galaxy ace, samsung galaxy gio, htc wildfire s,turkcell t20, nokia 603, nokia c6 01 aralarında en iyisi bana acer liquid e geldi 800 mhz işlemci 512 mb ram 800 400 ekran çözünürlüğüyle ama sizinde yorumunuzu alıyim.

alonsof1

alonsof1

Üye
Acer liquid-e fena değil aradığın oyun performansını verir ancak, türkçe dil desteği olmaması dezavantaj.modlu android sürümleriyle giderilebilir.Huawei ideos-x5 i de önerebilirim ancak şuan türkiye piyasasında stokta kalmamış. yaza doğru 700-800 tl gibi fiyatta olması beklenen huawei honor gelecek.ürünü incelemek istersen:

oqlahoma

Üye
2. el ideos x5 alabilirsin yada honor u bekleyebilirsin karar senin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
603

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben hangi telefonu alırsam alıyim ingilizce yapcam malum yabancı dil öğrencisiyim huawei honorun özellileri çok yüksek çok süper ben zaten yazın alcam heralde ozamana kadar çıkar ama pek huawei alasım yak şöyle bilindik bir şey olsa hava atabileceğim daha iyi olur yorumun için teşekkürler

----------Eklendi @ 11:47:15 ---------- Yazıldı @ 11:31:12 ----------

603 e de baktım ama biraz oyun kıtlığı var mesela gangsteri hiç bulamadım bide tüm forumlarda android iyi diyorlar ama fiyatına göre donanımı müthiş bide symbian belleli ama ben ömrüm boyunca symbian kullandım(nokia (ismini hatırlamadığım siyah beyaz) 2600 6230i 5800 6267 C5 00) biraz değişiklik yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt