Telefon tavsiye eden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wasp.

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiye eden?
ben yeni telefon alacağım. ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. N8 almayı düşündüm. ama ben çok sakarım. düşürüp kırarım. onca parayı çöpe atamam. C7 ile ilgili yorumları okudum. kullanıcıların yarısı memnun yarısı değil. lütfen yardımcı olun. bana bir telefon modeli önerirseniz çok sevinirim.

geneluye

geneluye

Üye
iPhone 4 düşünmeye ne gerek!

pasha14

pasha14

Üye
N8 ve C7'nin kasası çelik kasa olduğu için pek fazla birşey olacağını sanmıyorum. Ayrıca C7'nin üzerinden 4tonluk araba geçerse diye bir video vardı. Sende biraz telefonuna dikkat edeceksin. Tavsiye konusuna gelincede Kamera ve HDMI çıkış senin için önemliyse N8 al. Kamera önnemli değil diyorsan C7 al. Sonuçta ikiside aynı işletim sistemi arasındaki farklar ise ; HDMI çıkış ve N8'in 12 mp kamerası var. Seçim senin...

blade__7

blade__7

Üye
iPhone 4 düşünmeye ne gerek!

arkadaşım zaten düşürürm diye korkuyor arkadaş İphone 4 düstümü ekranı çok çabuk çatlıyor ama dokunmatiğine diyecek yok İphone'nin ama dayanıklılık istiyorsan arkadaşım Nokia C7 derim bn :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de sakarım ama merak etme n8 seni idare eder. Düşürürüm kırılır diye korkma!

pasha14

pasha14

Üye
arkadaşım zaten düşürürm diye korkuyor arkadaş İphone 4 düstümü ekranı çok çabuk çatlıyor ama dokunmatiğine diyecek yok İphone'nin ama dayanıklılık istiyorsan arkadaşım Nokia C7 derim bn :oke:

Şimdi birileri çıkar andorid daha dayanaklı demeye başlarlar. :d::d:

hoss

hoss

Üye
al bir tane 3310 taş gibi telefon düsür istegin zaman birsey olmaz , kavgada da kullanırsın:naughty::ehe

Wasp.

Üye
    Konu Sahibi
:) :D

----------Eklendi @ 19:36:03 ---------- Yazıldı @ 19:34:42 ----------

peki c7'de falan kutudan bozuk çıkıyor falan diyorlar..

napcam hiç bilmiyorum. :(

Kefelon

Üye
evet c7 gerçekten dayanıklı telefon dayanıklılık istiyosan süper ama bide motorola defy e bak türkiyeye daha gelmedi belki gelmezde ama oda baya dayanıklı telefon

hüseyinyalcin

Üye
nokia iksiki al bence (sayılar çalışmıyo küfür anlamayıon .d.d.d.d)

buket2

buket2

Üye
nokialar sağlamdır bişey olmaz N8 ya da N71 olabilir mesela... ya da lg optimus me al ne kadarlık bir bütçe ayırdın bilmiyorum ama fiyatı uygun, kaliteli ve sağlam...

Wasp.

Üye
    Konu Sahibi
900-1000 tl'ye kadar çıkabilir. ama daha fazlası olamaz

fireman87

fireman87

Üye
N8'i alırsan sadece fotoğraf makinesi niyetine kullanırsın, seçim senin :pro:

Big K

Üye
Symbian veya Win Mobile hariç birde SE hariç :)

fireman87

fireman87

Üye
Sana tavsiyem optimus black dostum, özellik olarak piyasada kapışamayacağı telefon yok, su an en iyi smartphone'ler arasında yer alıyor.. android 2.2 froyo (2.3.3 destekli) nova display özelliği zaten önde gelenlerden.. Tasarım olarakta ağırlığı kalınlığı felan çok iyi gerçekten ele yakışan bi tasarımı var.. Ben beğendim bakalım.. Fiyatıda 999 lira sanırım.

Ocean258

Ocean258

Üye
800-900 arası saglam bı telefon dıyorsan Bencede Lg optimus black bakmalısın.. yere dustugunde hemen kırılmı bılmıyorum ama :) onu sorarsın artık.. ama smartphone almak ıstıyorsan tavsıye edılebılecek bı telefon.. tasarım,fiyat ve uygulama olarak ayrıca symbian olan telefonlara gore android olanlar daha kullanıslı.. sımdıden hayırlı olsun hangı telefonu alacaksan.. gule gule kullan

Masha

Masha

Üye
Lg optimus black veya HTC Desire S derim ben yalnız fiyat olarakta özellikler bakımından Optimus Black daha iyi gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt