aynen ya tam bende onu yazacaktım hatta e7 nin bile orada olmaması lazımBir kere s4'ün orda işi ne yanlış telefonlarla karşılaştırma yapmıssın![]()
hocam şuan fiyatlarda bir kırıma zar hepsiburada.com a gir belirttiğiniz fiyat aralığındaki telefonlarda 150tl hediye çekide var ek ihtiyaç varsa onunla giderebilirsiniz bir kısmını z1-z2-lg g2 32gb (g2 2tane var lg türkiye garantili olana bakın bence) vs olmak üzere çeşitli modellere bakmanızda fayda var. hatta gariptir. bunların 2. elleri şuan başabaş fiyatta kaldı 0 ları ile. s4 çok eski bir model. zenfone 2 tasarım vs herşeye rağmen iyibir model ama bence tek kusuru kapasitif tuşların ışıklandırması yok yakışmıyor tele e7 için bişi diyemem samsunga oldum olası uzağım (herhangibir nedeni yok öylesine sevmiyorum )saolasınız öyle sordum her telefona bakyom fakat e7 hakkında yorum gelmemıs zenfone almak ıstemıom agır kalın telefon
A8 samsungun en ince telefonu olacak. Plastik değil metal kasa var.galaxy e'ye a'ya bakmayın yaw boşa para gibime geliyo biraz![]()
Som zamanlarda A ve E serisi de başarılı bir seri bence tabi bir s ve note gibi amiral cihaz değiller.samsung surekli telefon cikariyor senede bi s modelinden iki tane yapiyorlar en iyisi note serisi samsung alinmaz baska
katılıyorum.A8 tasarım ve pil olarak çok iyi gibi gözüküyor vergiyle 2000i bulursa şaşmam ama.