telefon sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
telefon sorusu
sizce e7 mi s4 mü
(zenfoneye tasarım açısından sıcak bakmıyorum)

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
Ben her zaman içe baktığım için Zenfone2

Karavelaa

Üye
Bir kere s4'ün orda işi ne yanlış telefonlarla karşılaştırma yapmıssın :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Zenfone 2 ekran dışında her yönden üstün sanırım. S4 ün ekranı alayını dağıtır orası kesin. Birde yazılımsal artılarını kullanırsan değişir. S4 eski cihaz tabı onun yerine A7 veya Ekrandan feragat edersen Z2 olabilir. Zenfone 2 hem kalın hemde ekranı vasat bence. Üstüne tuslarda ışıkta yok. Karar senin eline alıp bakman daga yararlı olacaktır. Ola ki S4 almayı düşünürsen black edıtıon modelini al. Damacana plastıgı değil kaliteli plastik var.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
saolasınız öyle sordum her telefona bakyom fakat e7 hakkında yorum gelmemıs zenfone almak ıstemıom agır kalın telefon

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bir kere s4'ün orda işi ne yanlış telefonlarla karşılaştırma yapmıssın :D
aynen ya tam bende onu yazacaktım hatta e7 nin bile orada olmaması lazım
saolasınız öyle sordum her telefona bakyom fakat e7 hakkında yorum gelmemıs zenfone almak ıstemıom agır kalın telefon
hocam şuan fiyatlarda bir kırıma zar hepsiburada.com a gir belirttiğiniz fiyat aralığındaki telefonlarda 150tl hediye çekide var ek ihtiyaç varsa onunla giderebilirsiniz bir kısmını z1-z2-lg g2 32gb (g2 2tane var lg türkiye garantili olana bakın bence) vs olmak üzere çeşitli modellere bakmanızda fayda var. hatta gariptir. bunların 2. elleri şuan başabaş fiyatta kaldı 0 ları ile. s4 çok eski bir model. zenfone 2 tasarım vs herşeye rağmen iyibir model ama bence tek kusuru kapasitif tuşların ışıklandırması yok yakışmıyor tele e7 için bişi diyemem samsunga oldum olası uzağım (herhangibir nedeni yok öylesine sevmiyorum )

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
:D bende samsung seviyom neden bilmiom e7 güzel gibi geldi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
e7 için 1000tl fiyat şuan çok dediğim gibi fiyatlarda baya bi kırılma var bazı modellerde illa alacaksanız bu sıralar onlara öncelik vermekte fayda var. örnek olarak ben lumia 640xl alacaktım 900tl ye lg g2 32 aldım 750tl ye (2.el ama 0 dan farksız öyle yazmıştı ilanın yanına. :D)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
:D a8 falan çıkcak aslında a7 baktım e7 ile arasında çok fark yok ama 500 tl fark var nerdeyse
e7 nin şeyi acaba sıkntı yaparmı 3 g var 4 g yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
A8 çok güzel cihaz ama 1600 civarı veya üstü olabilir.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
biyerdeb aktım 2000 falan olcak diyor uçmuş yoksa veririm ona parayı

mrzstyl

mrzstyl

Üye
galaxy e'ye a'ya bakmayın yaw boşa para gibime geliyo biraz :hmmm

Marco Laren

Marco Laren

Üye
birakin bu islei para biriktirin note 2 yada 3 alin

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
niye :D

Marco Laren

Marco Laren

Üye
samsung surekli telefon cikariyor senede bi s modelinden iki tane yapiyorlar en iyisi note serisi samsung alinmaz baska

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
note 3 düşündümde yeni telefonlar çıkıyo görünümler ifalan daha hoşuma gitti

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
samsung surekli telefon cikariyor senede bi s modelinden iki tane yapiyorlar en iyisi note serisi samsung alinmaz baska
Som zamanlarda A ve E serisi de başarılı bir seri bence tabi bir s ve note gibi amiral cihaz değiller.

The Despotic

Üye
A8 tasarım ve pil olarak çok iyi gibi gözüküyor vergiyle 2000i bulursa şaşmam ama.

Üst Alt