Uygulama Telefon Sim Degisince Kilitleme

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Sim Degisince Kilitleme
Arkadaslar telefona baska bir sim kart takinca telefonu tamamen kilitleyen bir uygulama varmi?

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Sim kilidi isini gormuyor mu

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Hayir farkli sim kart takinca telefon ayri bi sifre istiyor

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl yapılıyor

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Ayarlar - Güvenlik - Sim kart kilidi

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
beyler benim de benzer sorunum var ilk sistem çöktü garantiye verdim sistem olmuş ama sim kartını taktım pin girişi geldi ama okumuyor hiç bir operatörü efs klasörü silinmiş dedi garanti yapımı kolaymıdır ve mümkünmüdür saygılar

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Bi dk bakiyorumDedigin gibi pin ayarlaniyormus orda . Pin kullanmadigim icin sim kilidi olarak algilamisim kusura bakma

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bi dk bakiyorumDedigin gibi pin ayarlaniyormus orda . Pin kullanmadigim icin sim kilidi olarak algilamisim kusura bakma
Peki böyle bir uygulama yokmu bildigin koca interneti araştırdım bulamadım?

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Bende baktim suanda yok senden baska boyle bi konu acan dahi olmamis. E25o lerde bile var senin bahsettigin yazilimdan. Program bilmiyorum maalesef

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bende baktim suanda yok senden baska boyle bi konu acan dahi olmamis. E25o lerde bile var senin bahsettigin yazilimdan. Program bilmiyorum maalesef
Evet var ancak koskoca android için böyle bişey yapmamışlar sanırım.

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Yine ayarlar guvenlikte telefon sifreleme diye bi secenek var. biraz zahmetli bisey ama isini gorebilir

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Başka bilgisi olan yokmu? Bana acil lazım bu uygulama kendi kullandığım sim karttan başka sim kartta çalışmaması gerekiyor telefonun

Üst Alt