Telefon Sesini Yükseltmek..

Sponsorlu Bağlantılar

mercedes ml400

mercedes ml400

Üye
al bi takma höparlor tak keyfine bak

deli.baron

Üye
arkadaşım telefonun eğer samsung ise yükseltilebilir ama nokia ise bi bilgim yok.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım telefonun markasını falan yazasan hadı neysede bakarızda hiç bişe yazmamısın

BuRacK

BuRacK

Üye
ben power mp3 yükledim sonrada üzerine winamp yükledim ekolayzırı sonuna kadar açtım artık ne zaman # bassam ses iki katı oluyo :D

_orhan_

_orhan_

Üye
oldugunla yetin dostum:(

mahmut_sayar

Üye
6600 calıstırmıyor yınede saol

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
arkadaşlar ben gecen lerde bişe buldum 6600 da sesı baye bı yukseltıyo hemde cok hemen hemen 7610 sesındende cok ultra mp3 playerı yukluyosunuz sonra 6600 da ses yukselme programı var onuda ındırın yukleyın bayebı yukselıyo
işe yarıyo
yanı

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
benım de aynı sorunum var telefon cok dusuk sesle calıyo

hemen_1

Üye
arkadaslar diyelimçok güzelpro yaptılar ve ses çokyüksekçıkıo ama bişeiunutmayın hoprlorlerin bikapasitesi var

vavuli

vavuli

Üye
SE de akustik le yapmıştım W810 da ama nokia da bilmiyorum N73 kullandığımdan çok ihtiyacım yok

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
6600 da bass varda caktırmıyo:)

ekahraman42

ekahraman42

Üye
goldwave gibi bir pc programı ile telefondaki mp3 lerini waw larını ses şiddetini arttırarak 6600 telefonuna geri atarsan gayet yüksek ses alabilirsin arkadaşım ben öyle yapıyorum.Aksi takdirde wma plus programında çala ses düzeyi zil sesi olarak çalmıyor ne yazıkki 6600 da. Tavsiye ederim.

TheCoMMaNDeR

Üye
Bu şey programla olmaz eğer bi bardağın içine koyarsan telefonu sesi biraz daha artar benden söylemesi

SEFAMC

Üye
David_kiwel_07
Arkadaş şu Kodu Yazacaksın;*#8999*8378#
Ama Pek Tavsiye Etmem.çünkü Bn Yaptım We Uyandırma Alarmında Hiç Ses çıkmıooo...
Biride Bu Konu Da Yardım Etsin Pls.

trinity899

Üye
abı 6600 zaten mono bi telefon stero olsa bı derce 6230 un bıle yanına gelemz.bnce tabı abı kusrsa bakmayın bn yenıyım burda.ii gunler

cafe_r

Üye
d 830 un sesi nasıl yükseliyor bileniniz var mı

madness

Üye
Hmm bu elimizi silindir yapmak ise yariyo ama baska bi tavsiyem var o da; telefonun bardagiN icine konulmasi. Gercekten ise yariyor.:coold:

ozi456

Üye
en iyisi git tlfn tamircisine hoperloru deiştir

devrek_67

Üye
birader haporlör bezini çıkar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
programla bişi elde edemezsin proyla anca köy kahwelerindeki cızıltılı radyo sesleri gibi ses duyarsın o kadar hoparlör baglarsın;)