Telefon Sesini Yükseltmek..

Sponsorlu Bağlantılar

sokarus

sokarus

Üye
bakın arkadaslar telin son sesi standart olanıdır programla yani yazılımla olmaz donanım lazım ben bi ara nokia lar icin minik bi anfi gormustum ama nerden bulunur bilmiyorum sesi %40 arttırıyomus

.fatih

Üye
arkadaşlar bu arkadaş galiba power mp 3 pro'sunu diyor

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
abi 6600'ım da Power mp3 var bir ses çıkıyo bir ses çıkıyo kulaklarım patlio :)
forumda aratın ama son versiyon olacak...

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Power Mp3 v5.1 olacak bunuda ekleyim dedmim :):):)

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Abi forumda 1.1 i varmış 5.1 google den aratın ok
1.1 in linki ahanda bu :PowerMp3 1.01.Turkce

UuR_39

UuR_39

Üye
3 yıllık 6600 kullanıcısıyım sesı ancak mp3 calıcıyla arttırırsınız ama tavsıye etmem sesı cok boguyor bnıde hoparlor suzgecını cıkardıgınızda seste bı yukselme gozlenmıstır amaoda cok fazla toza maruz kalmasına sebeb vermekte bunun ıcın en ıyısı kulaklık bu arada 6600 kucumsemeyelım lutfen ben onla pek cok telın yapamadıklarını yaptım bu zmana kadar turunun en ıı sı bence tabı yakında n95 alcam bıde onloa karsılastırmam lazım :D:D:D

taha

taha

Üye
dostum ses mi istiyorsun önce core playeri yükle yada powermp3,ü sonra ekolayzeri trible ye getir sonra telefonun ses kayıt bölümüne gel ayarlar kayıt için hoperlörü seç tamam

kemalturka

Üye
elini silindir şeklinde yuvarla ve hoparlörün ağzına daya ses yükselir ozaman

iste bu!!! bunu otomatik yapan symbian program Ariyor bu arkadas :) zaUHAUHUAHZH ben de 6600 kullaniyorum. kulaklik kablosunu kestim ve oraya 5+1 ses sistemini bagladim. yani telefonun kulakligi ile telefona 5+1 bagladim. kaybettigim tek sey, bilgisayardan ses cikmio :) ama ses igrenc ciksa da telefondan caldigim dosyalari tum odada duyabiliyorum :) bu da yeterli

kemalturka

Üye
yine de igrenc bi telefonum var :) emektar yaw, dagdan attim tastan attim kirilmadi. bi de ses ciksaydi hipneden

o_ooo

Üye
kullandığın makinaya bağlı bence ben n-gage haporlörünü 3650ye bağlamıştım kaktizamanında ama artik telefonlarinsesigerektiğikadareı çıkıyo kasmaya gerekyook

blow18

Üye
bak bir tane telefoncuda sordum mini hoperlör şekli 2+1 benziyo boyu dört parmak kadar çok küçük vede her yere götüre biliyorsun zatn ağırlığından anlıyordun ne kadar iyi olduğundan fiyatı 30 ytl tek nokialar içindir. Yada şu samsung lara özellikle d500 takılan mini hoperlör varya onun nokia için olanıda vardı ondan aın eğer siz programla çözecem derseniz o zaman ses çok iğrenç çıkar o zaman şarkıdan birşey anlamazsın vede hoperlörün yanar yinede siz bilirsiniz...

hizan

hizan

Üye
hoporler telefona zarar verebilir dikkatli olun derim.

adrenalin043

Üye
samsunglarda kodla oluyo ama bi araştır istersen

real19956

Üye
sana power mp3 ü tavsiye edim çünkü eqolayziri ayarladım mı eskisinden çok ses çıkıyor ben 6600 rımda kullaniyorum

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar madem bu konu geyik diyarına doğru yürümüş ve burada 6600 cılar toplanmış o halde bi geyik de benden
6600 Ngage oyunlarının hemen hemen hepsini çalıştıroyor (Ram'ine rağmen)
6600 Tüm S60 programları kusursuz kabul ediyor ve sorun çıkarmıyor
6600 daha dayanıklı kırılmıyor defalarca kez düşse bile
6600 İşletim sistemi ne kadar esnekki Mp3 kodekleri doğru yere konulduğunda Mp3 leri zil sesi bile
yapıyor
6600 candır
6600 2 sene kullandım hiç format gerektirmeden babalar gibi çalıştı
malesef teknolojinin gelişimine yenik düştü ama satmam onu bir kenarda yedek olarak durur emektarım
(Ngage oyunlarından Tony Hawk's pro skater i N72 6630 vb telefonllarda çalıştıramamıştım ama 6600 ne versen yiyor yaa!)

Saygılar

yusufcuk54

Üye
Bende Bu Arkadaşa Power Mp3 Yüklemesini Tavsiye Ederim.benim Tlf 7610 Yükledim. Süper.tavsiye Ederim

musa553

musa553

Üye
Evet Kardeş Ses Höperlore Bagli Haa Samsung E250 De Artirilabiliyo

NobLe

NobLe

Üye
paylaşımlar için teşekkürler...:oke::yuru