Telefon Sesini Yükseltmek..

Sponsorlu Bağlantılar

walyy

walyy

Üye
telefon sesi yükseltmek için kesin çözüm
hiç bir çözümün olmayısıdır :D

emre7489

Üye
Telefonuzun sesi az çıkıyorsa hoporleri temizleyen bende 6600 var sesi hiç çıkmıyordu temizledim kendim şimdi tam istediğim gibi

polat_ketur_76

Üye
bana da lazım bulursanız sevinirim ok

570026

570026

Üye
bende duymuştum program değilde hani *3370# tarzında bi şifre yazarak arttırılıyormuş.bi arkadaşım söylemişti onu bi araştırıyım eğer öyle bişey gerçekten varsa haber veririm

ceylan007

ceylan007

Üye
yada driverlarını üretsek n70 e windows 3.1 i kurabilirmiyiz? :))
şakası biyana samsung'da kodları var. Benimde aklıma geldi fakat söylenildiği gibi telin hoparlörleri desteklemediğinden üretilen yüksek ses cızırdamalara hatta patlamış hoparlörlere sebep oluyor. benimkiler gibi!.. sonra para verip değiştiriyosun ama. Nokia mühendisleri iyi düşünüp ona göre bi ses ayarı koymuşlar iyi yapmışlar bence fazla kurcalamaya gerek yok!.. Tabii patlamış kullaklıkları henüz söylemedim. Dediğim gibi fazla kurcalamaya gerek yok!..

emrahtam35

Üye
ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
bende var ama kimseye vermem:nono:

:ehe:ehe:ehe:ehe

kerso

kerso

Üye
ben 6600 da core player kullanıyorum çok harika pro her uzantıyı acıyo ses de yüksek bide telin sesini yükseltmek için ayarlar donanım metin telefonun etkin tercihi sec artar o zaman

salmanli66

Üye
Arkadaslar Valla Yorumlara Bakıyomda Hepiniz Dogru Soyluyorsunuzhoporlerl Bozuk ıse Ve Yoz Felan Kactıysa Ses Az Cıkıyor Bızde Ne Yapalım ılkel Yoldan Cozmeye Calısıyoruz Program Felan Işte

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
bende duymuştum program değilde hani *3370# tarzında bi şifre yazarak arttırılıyormuş.bi arkadaşım söylemişti onu bi araştırıyım eğer öyle bişey gerçekten varsa haber veririm

dostum sacmaliyorsun
*3370#
telefonun sadece hat degisimi ve batarya ömrünü düsrme/alcaltma yapar...yanlıs bilgi vermissin:nono::yuru

hidayet14

Üye
6600 larda mp3 player olmadan ses yükselmez mp3 oluncada fazla yükselmiyo bişey srcm 6600 var bende hoporlörü patlak diyolarki : hoporlör değiştirilmiyo doğru ayrıntılı bilgi vermek için şu adrese msj atınız:[email protected]

570026

570026

Üye
dostum sacmaliyorsun
*3370#
telefonun sadece hat degisimi ve batarya ömrünü düsrme/alcaltma yapar...yanlıs bilgi vermissin:nono::yuru
dostum zaten ben *3370# telefonun sesini açar demedim yani ben saçmalamıyorum sen saçma okuyorsun ben *3370# TARZINDA(gibi,buna benzer)bir şifreyle yükseltiliyormuş diye duyduğumu söyledim.ewet doğruymuşda fakat sadece samsunglara özgü bişryeymiş oky?

hasan asik

Üye
harika

yuxel666

Üye
güzel bi equalizer ayarıyla(mp3 programı içinden) sesi fazla bozmadan boğabilirsin,daha yüksek çıkar..genelde öyle yapıyorum gayet güzel,ayarlamayı iyi yap..

dj_falcon

dj_falcon

Üye
istersen hiç deneme kardes zaralı olur

ömürxx

Üye
samsun ses yüksaeltme şifresini biliyorsanız söylermisiniz

dreamwtf

dreamwtf

Üye
6600'a mutlaka yapilmasi gerekn bir işlem ses yükseltme olayi telefondan ses çıkmıyor anasini satayim :)

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
dostum zaten ben *3370# telefonun sesini açar demedim yani ben saçmalamıyorum sen saçma okuyorsun ben *3370# TARZINDA(gibi,buna benzer)bir şifreyle yükseltiliyormuş diye duyduğumu söyledim.ewet doğruymuşda fakat sadece samsunglara özgü bişryeymiş oky?

dostum yine saçmalıyorsun samsung telefonlara *3370# yapilmaz :ehe:ehe

şakaydi darilma hemen:yuru:ehe:yuru:ehe