Telefon Sesini Yükseltmek..

Sponsorlu Bağlantılar

xrz

Üye
MP3 playeri sakın yükliyim de sesi çok çıksın demeyin 6600'ın hoparlörünü patlatıyor 2 arkadaş patlattı benden söylemesi kaş yapayım derken göz çıkarmayın

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
arkadaslar faka bulmak yerine bunun olmayacağını güzel bir şekilde anlatabilirsiniz. kardeş telefonun sesini değil ama melodilerin sesini yükselten programlar var.

seductive

Üye
sesi daha fazla çıkartan bi program olabilir ama onu bulman çok zamanını alır eğer ses çok az ise mp3 programı indir

helper007

helper007

Üye
Mp3'leri Maximize edebilirsin bi arkadaş demişti ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum.

mc_angel

Üye
bence en mantıklısı hem mp3 player 3.41i yükle sonra kalebakir arkadaşımızın dediği gibi elini yuvarlak yapıp hoparlörün ağzına daya. şahsen ben öyle yapıyorum. 6600

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
<div class='quotetop'>(volo &#064; Jan 10 2006, 02&#58;32 PM) [post=249747]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
programla olcak biş diil bu yaw.bide bas istiyosun oldu.nokia&#39;ya mail at bundan soraki telefonları eq&#39;lu ve yüksek ses kaliteli üretsinler.
[/b][/quote]
walla adam haklı at bi mail bakalım cevap olarak nediyolar

sergan56

Üye
sonuçta teknoloji ama,nereye kadar bence telefonun amacı alo demek mp3 player veya walkman sesi yüksek kalitede dinleyebileceğin bi alet bi cihazda birden çok özellik olunca performansıda bu kadar oluyo

sergan56

Üye
arkadaşlar burada birbirimizle bilgiyi paylaşmalıyız.bence bu yaklaşım tarzınızla ancak insanları kırarsınız.adam bilmiyoki soruyo dalga geçmek yerine bi cevap verseniz olmaz deseniz yeterli değilmi

irun

irun

Üye
aramızda ne kadar cok komıkadam varmısda haberımız yok.
yazık harcanıyosunuz buralarda...
bı de varmıs boyle bı program ( kı bence vardır arayan bulur) bak ben o zaman nasıl gulucem

hyper

Üye
nero&#39;nun 6 serisinde waveeditor var. "ses" sekmesinden "ses değişimi" seçeneği kullanılıp ses seviyesi yükseltilebilir. 5-6 db yükseltmek kafidir. sonra da yeni ses dosyası telefona atılır. benim kullandıım yöntem bu.

alp_2

Üye
ne ugrasıosnz ki 5+1 al bitti ya

bjknemesis

Üye
phopörlerin sesi bu kadar daha ne olsun kardeş yapana sorcaksın

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaş telefonunun sesi fazla çıksın istiyosan içine bi çip gibi birşey takıyorlar ve se fazla geliyo istersen bi araştır

Apollon

Apollon

Üye
6230 daki gibi ses çıkmıyor hiçbir cepten

tektabancam

Üye
<div class='quotetop'>(helper007 &#064; Jan 23 2006, 09&#58;10 PM) [post=261083]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mp3&#39;leri Maximize edebilirsin bi arkadaş demişti ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
[/b][/quote]
Windows Movie Maker ile ben denedim fark ediyor sesi fazla yükseltirseniz kalitesi düşüyor abartmadan deneme yaparsanız verim alırsınız

VURALUNAL

Üye
nokia 6600 için konuşuyosan şahsen kendim yapıyom oluyo onuda bi yerden duymuştum.Donanım ayarlarından kulaklığı değiştirip işitme cihazı yap ses iki katına çıkıyor ama sadece kulaklığı taktığında

asree

Üye
aslında ses yükseltiliyor ama çatlama yapıyor viking mp3 player ile denedim kulaklık ayarlarından işitme cihazını etkin hale getirip bi deneyin. bu arada 7+1 bağlanırmı bilmem ama arabada mp3 plat
yer olarak kullanan var ses de güzel bence. hatta sx1 ile daha da güzel sonuç verir hırsızlık olayıda son bulur.

crows

crows

Üye
<div class='quotetop'>(volo &#064; Jan 10 2006, 03&#58;32 PM) [post=249747]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
programla olcak biş diil bu yaw.bide bas istiyosun oldu.nokia&#39;ya mail at bundan soraki telefonları eq&#39;lu ve yüksek ses kaliteli üretsinler.
[/b][/quote]

Lost

Üye
Müzik dosyayalarının özellikleriyle oynanarak yükseltilebilir. ama sonucunda hoparlorsuz bi telefonla dolaşmak zorunda kalırsın. 6600 zaten çıkış olarak mono ne kadar yükseltirsen o kadar kalite kaybı yaşarsın. stereo olan bi telefon olsa yine değişik kulaklıklarla kurtarma şansın büyük. 6630 da seinheiser kulaklık kullanmak gibi. normal kulaklığın 2 katı bas vuruyor. 60 milyondu en son bu kulaklık. tabi dönüştürücü falanda lasım. eğer istanbulda oturuyorsan75 milyona halledersin. ama durup dusunmek lazım. bu kadar masrafı yaptıktan sonra git babalar gibi bi mp3 pLayer aL gümbür gümbür dinle.

şamata

Üye
kardeş bitane anfi al 2 tane 85lik 1 tane woofer bağla canavar olur hadi kolay gelsin