papakudioflu
Emekli Yönetici
peki birşey sorcam l920 ve l820 arasında ne kadar fark var abi 400 lira değer mi
ikisini birlikte bir ay kadar kullandim secim yapamadim. Cok zor bir secim ikisi arasindan secim yapmak.
peki birşey sorcam l920 ve l820 arasında ne kadar fark var abi 400 lira değer mi

ikisini birlikte bir ay kadar kullandim secim yapamadim. Cok zor bir secim ikisi arasindan secim yapmak.

bence pureview ve ekran kalitesi açısından değer. Geçen Bi 820 inceledim pixelleri sayılıyordu nerdeyse![]()
bence pureview ve ekran kalitesi açısından değer. Geçen Bi 820 inceledim pixelleri sayılıyordu nerdeyse![]()
Emre iki cihazi da eline al incele hangisi icine sinerse onu al. Sonucta iki cihaz da destek konusunda eşit durumda.
özelliklerde çok fark yok gibi ama beni 3 sene götürecek bi telefon lazım 820 doğru seçim olur mu abi son soru bu daha sormucam
- - - Eklendi - - -
arkadasta var ben piksel göremedim dikkatli bakayım bidahakine
Herhangi Teknoloji marketine giderek özelliklerini karşılaştırabilirsin yani eline al hisset![]()
Media markt uygundur
üç ay 920 kullandıktan sonra incele. açık temada olursa daha iyi anlarsın. Koyu renklerde belli olmaz.
bir de yanlış anlaşılmasın kötülemek adına söylemiyorum.
ama wp8e karar kıldıysan ve bütçen yeterliyse kesinlikle 920 al derim
sarı ve açık temaya aldım telefona çok yaklasınca çok az bişey belli oluo ama butce için 820 daha uygun geldi kamera çok kullandıgım bi ozellik degil ondan tercih ettim ama açk hava çekimleri çok iyi
aslında android daha iyi bi seçim gibi geliyor ama C7 yi aldığım zaman symbian iyiydi android yeni diye kimse yüzüne bakmıyordu 2. symbian vakasından korkuyorum![]()

Bugün lumia 920 yi inceledim. Somuc olarak ikisinin de esit oldugu kanaatindeyim artik.
hangi ikisinin?