Telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdici33

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçimi
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir telefon almak istiyorum ( bütçem maksimum 600 TL ) ve bu bütçede en iyi iki telefon Nokia 603 ve Samsung Galaxy Ace S5830 diyorlar. İnternetteki çoğu gereksiz ve ayrıntısız yorumlardan dolayı kafam karıştı. Android olmasının yanı sıra bir kötü yanı var Samsung'un o da 279MB RAM desteği olması. Android işlemcisi var fakat market kötü, Nokia daha iyi diyorlar ve türevleri. Sizce bu iki telefondan hangisini almam daha iyi olacaktır?

NOT : Bizzat kullananlar yorum atarlarsa daha çok memnun olurum. Birde '' Boşver bu ikisini bunu al. '' diyorsanız o telefonu da göz önünde bulundurabilirim.

Türe

Türe

Üye
Bnce 603 iyi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
lumia seriwinden bir telefon düşünebilirsin wpli olanlar yani sistem özellikleri çok iyi üstelik symbiana destek 2016da kalkçak bu yüzden uygulama yapan kalmadı ama wp ve marketplace gün geçtikçe gelişiyor :oke:

ferdici33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) Başka yorumu olan?

klongs

klongs

Üye
ikinci el huaweii ideos x5 alırsan daha iyi olur ace e göre

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 al kardeşim. Lumiaları en aşşa 2 ay beklersin

ferdici33

Üye
    Konu Sahibi
lumia seriwinden bir telefon düşünebilirsin wpli olanlar yani sistem özellikleri çok iyi üstelik symbiana destek 2016da kalkçak bu yüzden uygulama yapan kalmadı ama wp ve marketplace gün geçtikçe gelişiyor :oke:
Lumia'lar arkadaşımın da dediği gibi en az 2 aya gelirler, belki daha fazla ve 600'ü geçeceği kesin fiyatlarının.

---------- Eklendi @ 22:47:05 ---------- Yazıldı @ 22:45:52 ----------

ikinci el huaweii ideos x5 alırsan daha iyi olur ace e göre
Bu telefon da çok iyi, araştırmıştım fakat bulması sorun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia610 ucuza gelir ama dediğim gibi beklemen gerekir :)

ferdici33

Üye
    Konu Sahibi
Lumia610 ucuza gelir ama dediğim gibi beklemen gerekir :)

189 Euro'dan çıkacakmış buraya gelene kadar 700 olur o, burası Türkiye yani beklenir bu :) Lumia'lar cidden harika olacaklar fakat zamanım yok o kadar

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
603 iyidir. al derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...